Dit is de cognac die pa nodig heeft met Vaderdag (en jij kunt een set winnen!)

Vaderdagcadeau Couvoisier winactie

Dit is de cognac die pa nodig heeft met Vaderdag (en jij kunt een set winnen!)

De perfecte cognac voor Vaderdag is gevonden en jij kunt een schitterende cadeauset met fles en gegraveerde glazen winnen!

Vaderdagcadeau Courvoisier winactie

Een goede cognac geven met Vaderdag is natuurlijk succes gegarandeerd. Maar welke cognac is de beste keuze? Wij hebben een aantal mooie opties voor je gevonden.

Onlangs kwam naar buiten dat men gemiddeld 75 procent meer besteedt met Moederdag dan met Vaderdag. Ondanks dat Vaderdag minstens zo bekend is, krijgt de dag om pa in het zonnetje te zetten lang niet zoveel aandacht. Dit moet veranderen mannen!

De perfecte manier om Vaderdag uit de schaduw van Moederdag te trekken is natuurlijk met een mooie cognac. De klasse en waardering die een mooie fles cognac uitstraalt spreekt voor zich en op deze manier maak je pa duidelijk hoezeer je hem waardeert.

Een goede fles cognac uitkiezen is echter niet zo gemakkelijk. Gelukkig kon je recent onze 7 ‘insider’ cognactips & -feitjes vinden, waardoor de zoektocht naar de perfecte fles een stuk simpeler wordt. In het kader van Vaderdag maken we het extra eenvoudig, want we hebben een aantal zekerheidjes voor je op een rij gezet. Flessen die de toast met pap succesvol maken.

cognac vaderdagcadeau tips

Courvoisier

Het Franse Courvoisier is misschien wel het best gewaardeerde cognacmerk ter wereld en ken je ongetwijfeld. In 1889 waren alle ogen gericht op Parijs tijdens de Wereldtentoonstelling. Deze tentoonstelling kennen we natuurlijk vooral dankzij de bouw van de Eiffeltoren. Wat werd er geschonken aan de gasten tijdens deze eervolle gelegenheid in de Gouden Eeuw? Juist, Courvoisier.

Courvoisier gaat zelf twee eeuwen terug en het merk staat bekend om zijn ambacht en traditie. Het label innoveert graag met lef, maar blijft altijd staan voor bijvoorbeeld de herinterpretatie van de Gouden Eeuw, voor moderniteit, authenticiteit, premium en Parijse stijl. De fijne en dynamische smaak maken Courvoisier dan ook tot ideale keuze als Vaderdagcadeau.

Courvoisier VS Vaderdag cognac cadeautip

Kies voor de jonge & levendige Courvoisier VS met Vaderdag

De Courvoisier VS is een jonge en levendige cognac-blend die een heel spectrum aan sensaties omhelst. De blend bestaat uit verschillende crus die tussen de 3 en 7 jaar hebben gerijpt. Samengesteld uit Fins Bois druiven in combinatie met Petite Champagne, ontstaat een veelzijdigheid die ook perfect is te mixen met gingerale of fruitsap voor een lekkere cocktail.

De VS combineert een jonge en oudere cognac, waardoor een fruitige, delicate smaak ontstaat met hinten van vers fruit en geurige bloemen. Het aroma is rijk, fris met tonen van eik in balans met de kracht van een jonge cognac.

Courvoisier XO Vaderdag cognac cadeautip

Kies voor de herkenbare Courvoisier XO met Vaderdag

De Courvoisier XO op zijn beurt is één van de meest herkenbare XO’s ter wereld. De XO is een oude blend van goed gerijpte cognac, speciaal geselecteerd door de Meester Blender van het Courvoisier cognachuis. Een blend van prachtig gerijpte eaux de vies, van 11 tot 25 jaar oud.

Deze XO van Courvoisier is intens aromatisch en smaakvol, met een fluwelen structuur en geurig bouquet van crème brûlée, gesuikerde sinaasappel en iris bloem.

Tip: combineer een goede cognac eens met een mooie robusto sigaar!

Met bovenstaande flessen weet je zeker dat jouw Vaderdagpresentje een succes wordt. Nu resteert de vraag welke fles het beste bij jouw vader past. De VS of de XO?

Santé!

Vaderdag cadeauset winnen CourvoisierWin een Courvoisier cadeauset met prachtige cognacfles en gegraveerde glazen!

Verwen pa komende Vaderdag eens extra met een schitterende cognacset ter ere van Parijs 1889 en doe mee met onze giveaway. Als je meedoet kun je een fraaie doos winnen met Courvoisier cognac (70cl) en twee cognacglazen, met daarin jouw naam en die van jouw vader gegraveerd. Geweldig, toch?

We geven twee Courvoisier Vaderdag-sets weg, dus doe snel mee via Facebook of Instagram!

1 Reactie

  • Corry de vos
    13 juni 2017

    Wauwie wat een heerlijke actie
    Dat verdient een leuke reactie
    Gooi mij maar in de hoge hoed
    Dan begint zijn vaderdag wel heel erg goed

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram