Nooit meer wekelijks naar de drogisterij voor die XL condooms, dankzij condoom-abo!

condoom abonnement

Nooit meer wekelijks naar de drogisterij voor die XL condooms, dankzij condoom-abo!

condoom abonnement

Met condoom-abo.nl is er een alternatief voor de wekelijkse trip naar de kassa bij de drogisterij, waarbij we aan de kassière moeten vragen om een pakje XL condooms. Condoom-abo biedt namelijk het condoom abonnement!

Het liefst bestellen we tegenwoordig sowieso al het meeste online. Lekker makkelijk bijvoorbeeld dat die scheermesjes elke maand bij jou op de deurmat komen te liggen, zodat jij perfect geschoren naar je Tinder-date kan.

Beetje jammer is dat je wel te laat komt bij diezelfde Tinder-date, vanwege de tussenstop bij het leuke kassameisje bij de Etos. Er moeten immers nog condooms worden gehaald, want hey, you never know bij zo’n date. En als het gaat gebeuren omdat ze niet van je af kan blijven, doe het dan in ieder geval safe.

Met condoom-abo is er een oplossing om vervelende situaties te voorkomen. Ander scenario bijvoorbeeld: Stel je voor dat je thuiskomt na je en met je geslaagde date, en je komt er dan pas achter dat de portemonnee leeg is, het nachtkastje empty is en je dus geen condooms meer hebt (die verrekte scheermesjes heb je dan niks aan). Dat is pas een echte cockblocker en het ligt dan volledig aan jezelf.

condoom abonnement

Je herkent deze situaties vast wel of je wacht misschien nog op deze ongelukkige dag. Neem dan ons advies aan en bestel je condooms gewoon lekker online bij Condoom-Abo.nl. Je krijgt ze dan elke maand geleverd, netjes op de deurmat. Geen gedoe of cockblock momenten meer, omdat je een simpel condoom abonnement hebt.

Oh ja, indien van toepassing: je moeder of huisgenoot zal van niks weten. De condooms van condoom-abo worden namelijk verstuurd in een onherkenbare brievenbusdoos. Wel zo handig toch?

Bekijk nu de website van condoom-abo en probeer het zelf met de kortingscode: kickoff en krijg 50% korting op de eerste maand! Voorkom vervelende situaties en zorg ervoor dat je altijd bent ‘voorzien’.

Een condoom abonnement is trouwens ook een geinig kerstcadeau of verjaardagspresentje voor jouw rokkenjagende vrienden natuurlijk! Vaak samen op stap/jacht? Deel het abonnement! Check dan wel even of je dezelfde maat hebt..

Post a Comment

#Volg ons op Instagram