Schoenen Scout: New Republic introduceert nieuwe herenschoenen voor deze feestdagen

New Republic herenschoenen

Schoenen Scout: New Republic introduceert nieuwe herenschoenen voor deze feestdagen

New Republic herenschoenen

Vandaag in Schoenen Scout New Republic en zijn nieuwe New Republic herenschoenen collectie met chelsea boots, speciaal onthuld voor het feestseizoen 2016.

De Amerikaanse ontwerper Mark McNairy heeft voor de feestdagen de lancering van de nieuwste collectie New Republic herenschoenen uitgevoerd.

Met de release van schoenen voor heren doet hij wat hij het beste kan. McNairy heeft klassieke schoenen en modellen bijgewerkt en in kwaliteit verhoogd, waarbij ze een stijlvolle pasvorm hebben gekregen voor bijna elke gelegenheid.

New Republic herenschoenen

De nieuwste New Republic collectie 2016 bevat onder meer de Houston Chelsea boots evenals de Henderson buck schoen, beide met contrasterende zolen.

De boot is voorzien van een crêpe zool en is verkrijgbaar in bruin, zwart, grijs en bruin, terwijl de buck een EVA zool heeft met contrasterende stiksels.

In aanvulling van de schoenen line-up, heeft New Republic tevens het aanbod aan accessoires geüpdate met de feestdagen in het achterhoofd. De productlancering omvat feestelijke dassen en zakdoeken, evenals riemen en sokken.

New Republic accessoires

Bekijk het volledige scala van schoenen en accessoires gemodelleerd door Chester Bennington van Linkin Park, en de Stone Temple Pilots hier.

De producten bestel je bij officiële website van New Republic, beginnend bij $ 68 voor de schoenen en $ 6 voor de accessoires.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram