De must-have Shadows Trend herenkleding van TOPMAN is perfect voor deze koude maanden

trends winter 2017 kleding heren shadows

De must-have Shadows Trend herenkleding van TOPMAN is perfect voor deze koude maanden

trends winter 2017 kleding heren shadows

Alhoewel niet alle trends aansluiten bij jou, zijn sommige populaire mode hypes simpelweg top. De herenkleding wintertrend 2017 die ‘het’ gewoon heeft is de Shadows Trend.

De Shadows trend is waar high street en high fashion elkaar ontmoeten. Voornamelijk geïnspireerd door vooruitstrevende catwalk collecties uit Parijs en Tokio, is de Shadows trend overwegend donker van kleur – met soms juist contrasterend wit – en overlaadt hij ons met opties. Met de eenvoudige modellen en monochrome kleuren is de trend en bijbehorende kledingstijl perfect voor bijvoorbeeld chique feestjes. De mode term die dan ook het dichtst past bij de trend is de ‘casual chic’ stijl.

Bij TOPMAN spelen ze in hun webstore als eerste in op deze 2017 modetrend voor heren en om het iets gemakkelijker te maken presenteren we vandaag een reeks van 10 heerlijke items binnen deze Shadows trend, die onderling perfect te combineren zijn en het erg goed zullen doen voor iedere man.

Welke smaak of stijl je ook hebt, deze herenkleding uit de Shadwows herenkleding wintertrend 2017 is geschikt voor iedere kast, komt altijd van pas en is bovendien erg aantrekkelijk in prijs – en soms zelfs extra goedkoop in de SALE!

Off White Polo Shirt

herenkleding wintertrend 2017

herenkleding wintertrend 2017

herenkleding wintertrend 2017

Alhoewel overwegend donker, past een mooi gebroken witte polo natuurlijk perfect in de Shadows trend. Het shirt zal zorgen voor een mooi contrast, maar zorgt met zijn kleine crème teint subtiel voor de overgang van donker naar licht en visa versa.

Check: TOPMAN.com/classic-polo-off-white

Grijze Peper-en-Zout Wollen Overjas

heren fashion trends 2017

heren fashion trends 2017

heren fashion trends 2017

De zogeheten ‘overcoat’ is geen onbekende in het straatbeeld. Dankzij zijn lengte en fijne wollen stof is de jas perfect voor het winterse seizoen. Waar je de jas echter veelal in bruin of zwart ziet, is de jas bijzonder fraai in een peper-en-zout kleur, waarbij je een mooi effect krijgt als je er een zwarte of witte coltrui onder draagt.

Check: TOPMAN.com/wool-overcoat-grey

Grijze Slim-Fit Coltrui

kleding mannen trends winter 2017

kleding mannen trends winter 2017

kleding mannen trends winter 2017

De coltrui is natuurlijk een winterklassieker. Echter, zoals we bij de overcoat hierboven al aangaven, is deze trui natuurlijk perfect om te combineren met specifieke jassen. Daarbij is deze coltrui in slim-fit model, waardoor hij een stuk verfijnder oogt. Durf ‘m bijvoorbeeld te dragen onder een fluwelen colbert!

Check: TOPMAN.com/grey-slim-fit-roll-neck-jumper

Zwart Fluwelen Colbert

kledingtrends mannen 2017

kledingtrends mannen 2017

kledingtrends mannen 2017

Dit jasje is bijvoorbeeld perfect over de grijze coltrui van hierboven. Het fluwelen jasje heeft al enige tijd terug zijn weg gevonden naar de casual chic stijl en bij de Shadows trend sluit hij dan ook perfect aan. Combineer bijvoorbeeld met stoere jeans met gaten!

Check: TOPMAN.com/black-velvet-suit-jacket

Zwart Longline Bomber Jack van Wol

trends winter 2017 heren kleding longline bomber

trends winter 2017 heren kleding longline bomber

trends winter 2017 heren kleding longline bomber

De longline bomber jacket is op zich niks nieuws meer en verkeert nog in zijn hoogtijdagen binnen de trends. Wat echter het verschil maakt bij deze longline bomber, is dat hij van wol is gemaakt en zo perfect is voor de winter. Hij is namelijk heerlijk warm, trendy en heeft met de wollen stof een andere look & feel dan wat de anderen guys hebben met hun longline bomberjas.

Check: TOPMAN.com/black-wool-longline-bomber-jacket

Wit Longlinge T-Shirt

goedkoop longline t-shirt trends herenkleding 2017

goedkoop longline t-shirt trends herenkleding 2017

goedkoop longline t-shirt trends herenkleding 2017

Wat draag je onder jouw longline bomber jack? Juist, een longline t-shirt. Alhoewel dit witte longline t-shirt op zich niet heel bijzonder is, past hij wel perfect als contrast binnen de Shadows trend. Daarbij verklappen we dat hij bovendien erg laag geprijsd is..

Check: TOPMAN.com/white-longline-t-shirt

VANS Zwarte Old Skool Sneakers

shadows trend schoenen mannen 2017

shadows trend schoenen mannen 2017Durf voor iets rebels te kiezen binnen de Shadows trends. Doe dit door bijvoorbeeld voor sneakers te kiezen met een rauw randje, maar wel binnen het donkere kleurenpalet. De VANS Black Old Skool Trainer staan bijvoorbeeld gaaf onder een paar gerafelde jeans.

Check: TOPMAN.com/vans-black-old-skool-sneakers

Zwarte Mini-Coltrui Longsleeve T-Shirt

trends herenkleding winter 2017

trends herenkleding winter 2017Met een iets meer bescheiden col (mini), kriebelt het niet in je nek. Zwart van kleur en belangrijk, dun van stof, is deze coltrui eigenlijk meer een longsleeve t-shirt. Dit is prettig voor mensen die houden van het model, maar zich storen aan hoe warm en kriebelig een klassieke coltrui is. Spoiler: Dit model kost nu nog geen 7 euro, dus wees snel..

Check TOPMAN.com/black-mini-roll-neck-longsleeve-t-shirt

Zwarte Leren Look Rugtas

herenkleding wintertrend 2017

herenkleding wintertrend 2017

herenkleding wintertrend 2017Op pad in je trendy Shadows look? Berg je laptop en other stuff op in de bijpassende rugtas met fijne lederen look.

Check: TOPMAN.com/black-leather-look-backpack

Zwarte Wide-Fit Smart Trousers

2017 trend broeken wide fit heren

2017 trend broeken wide fit heren

2017 trend broeken wide fit herenDe laatste van de reeks Shadows trends is een interessante. Daar waar we erg gewend zijn geraakt aan de skinny broek, zien we langzaamaan de wide fit steeds meer bij de stijliconen. Deze wide leg fit is erg gaaf en is ‘cropped’, ofwel aan de onderzijde korter dan je zou verwachten. Combineer dit model bijvoorbeeld met chelsea boots voor een gaaf effect!

Check: TOPMAN.com/black-wide-fit-leg-cropped-smart-trousers

TOPMAN Shadows Trend

Bovenstaande reeks met kleding uit de Shadows trend en herenkleding wintertrend 2017 van TOPMAN geeft een mooie indruk van wat er dit winterseizoen beschikbaar is. Sommigen zijn sale items en anderen niet.

Bekijk de TOPMAN Shadows trend hier:

TOPMAN.com/shadows-trend

Bekijk de megasale van TOPMAN hier: TOPMAN.COM/SALE

Let wel, het kan zijn de linkjes uit dit herenkleding wintertrend 2017 item te zijner tijd niet meer werken, omdat het product is uitverkocht of uit de collectie is gehaald. Laat je in dat geval inspireren en vind vergelijkbare herenkleding in TOPMAN’s webstore!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram