10 fashion items die je deze zomer als man in huis moet hebben

10 fashion items die je deze zomer als man in huis moet hebben

cape-vest-heren-trends-3

Of je nu wel of niet gevoelig bent voor trends, sommige stukken die in het zomerseizoen verschijnen hebben ‘het’ gewoon. Wij hebben vandaag 10 fashion items voor mannen op een rij gezet die je eigenlijk iedere zomer weer uit de kast kun trekken en we shopten hiervoor bij Topman!

Zomertrends voor heren hier, tijdloze kleding voor mannen in de zon daar, we worden overladen met opties anno 2016. Om het iets gemakkelijker te maken presenteren we vandaag een top 10 – willekeurige volgorde – met kledingstukken die bruikbaar zijn voor elke man, bovendien niet duur zijn en soms zelfs in de SALE. Welke smaak of stijl je ook hebt, deze herenkleding is geschikt voor iedere kast en komt altijd van pas!

 

1. Zomerkostuum voor heren met korte broek

Zomer-kostuum-heren-trends-1

Het dragen van een kostuum is niet altijd even prettig in de zomermaanden. Om de pijn (lees: warmte) beter te verdragen, zonder af te wijken van stijl – of etiquette – is het uitstekend mogelijk om te kiezen voor een luchtige, bijvoorbeeld linnen colbert met bijbehorende ‘suit shorts’. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk door te kiezen voor een lichte en subtiele kleur, zoals dit grijs, in de warme zon.

Check: Topman.com/zomer-kostuum-heren

Zomer-kostuum-heren-trends-2

Zomer-kostuum-heren-trends-3

2. T-shirt met opgerolde mouw

t-shirt-opgerolde-mouw-1

Het is al warm zat in de zomer, dus kiezen we voor korte mouwen middels een T-shirt. Om het nog aangenamer te maken zijn er nu T-shirts met de mouw iets hoger ‘opgerold’. Heel handig, vooral voor hen die zelf altijd de mouw ietsje oprollen.

Check: Topman.com/t-shirt-opgerolde-mouw

t-shirt-opgerolde-mouw-2

3. Trendy jogginbroek met laag kruis

Jogging-laag-kruis-trends-khaki-2

Niks zit comfortabeler dan een joggingbroek voor mannen. Alhoewel de authentieke joggers dit comfort natuurlijk bieden, zijn er tegenwoordig ook meer hippe joggingbroeken in speciale designs en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een joggingbroek in khaki kleur met laag kruis. Perfect ook voor een zomerfestival als de zon onder gaat!

Check: Topman.com/jogging-broek-design

Jogging-laag-kruis-trend-khaki-1

4. Longline tanktop hemd

longline-tank-tops-heren-trend-2

In de zomer zie je veel mannen lopen in hemden a.k.a. tanktops. Als we heel eerlijk zijn dan moeten we bekennen dat dit minimale stukje stof velen niet staat. Alhoewel de functionaliteit voorop staat, kan het echt wel luchtig én met stijl. Een oplossing is de longline tanktop, die mooi aansluit bij de trendy longline designs. Het hemd past in principe overal op en geeft net meer elan!

Check: Topman.com/longline-tanktop

longline-tank-tops-heren-trend-1

5. Suède slip-on schoenen

slip-on-suede-schoenen-heren-trend-4

Stijlvol en makkelijk is de slip-on schoen voor heren. Geen geveter en geen gedoe, plus een vaak luchtige opbouw voor de voet. Alhoewel suède zelf iets warmer is, zijn de schoenen perfect voor een dagje terrassen in een havenstadje. Draag bijvoorbeeld met witte, korte chino en lichtblauw overhemd. O ja, match de schoenen als het even kan met je horlogebandje en riem.

Check: Topman.com/suede-slip-on-schoenen-tan & Topman.com/suede-slip-on-schoenen-blauw

slip-on-suede-schoenen-heren-trend-3

slip-on-suede-schoenen-heren-trend-2

slip-on-suede-schoenen-heren-trend-1

6. Cape vest voor heren

cape-vest-heren-trends-1

Als het afkoelt grijpen we vaak naar een trui of vest, maar er zijn ook alternatieven. Dit cape vest is net zo gemakkelijk en effectief, maar heeft net iets meer stijl dan een gemiddelde trui of vest. Toevallig nu in de sale trouwens!

Check: Topman.com/cape-vest-heren

cape-vest-heren-trend-2

cape-vest-heren-trend-4

cape-vest-heren-trends-3

7. Longline T-shirt

longline-shirt-heren-trend-3

Vrijwel niks is veiliger dan het longline T-shirt. Het shirt valt extra lang over je middel, is zo basic als het maar kan en is verkrijgbaar in praktisch elke kleur. Wij zijn fan van zwart, maar in de zomer zijn er zeker ook lichtere kleuren met oog op de zon!

Check: Topman.com/longline-t-shirt

longline-shirt-heren-trend-1

longline-shirt-heren-trend-2

8. Zwembroek in opvallende tonale kleuren en neon-kleur

neon-zwembroek-1

Zwembroeken zijn er in alle soorten en maten. Deze zomer valt – vanzelfsprekend – de zwembroek in neon-kleuren op. Van gifgroen tot knaloranje, van deze zwembroeken moet je minstens één in je koffer of tas hebben richting zon. Ontdek bijvoorbeeld deze zwemshort voor mannen in licht mintgroen.

Check: Topman.com/zwembroek-neon

neon-zwembroek-2

neon-zwembroek-3

9. Overhemd met korte mouwen

overhemd-korte-mouwen-lage-kraag-wit-trend-1

Overhemden hebben we elk seizoen weer nodig. In de zomer is het echter wel fijn als we beschikken over een overhemd met korte mouwen. Deze ‘short sleeve shirts’ zijn echter niet altijd even mooi, dus kies voor een shirt met een goede ‘fit’ en bijvoorbeeld een apart, laag kraagje.

Check: Topman.com/overhemd-korte-mouwen

overhemd-korte-mouwen-lage-kraag-wit-trend-2

overhemd-korte-mouwen-lage-kraag-wit-trend-3

10. Geen mouwen en een zomers patroon

mouwloos-shirt-heren-trends-2

Ook al zijn wij eigenlijk geen fans van partoontjes en prints, één tanktop of mouwloos shirt met een tropisch ‘all-over’ print mag. In dit geval met palmbomen, is het een prima kledingstuk voor boven een mooie tonale kleur zwemshort.

Check: Topman.com/hemd-palmboom-print

mouwloos-shirt-heren-trends-1

Bovenstaande top 10 met zomerkleding voor mannen geeft een mooie indruk van wat er dit SS16 seizoen beschikbaar is. Sommigen zijn sale items en anderen niet.

Bekijk de megasale van Topman hier: TOPMAN.COM/SALE

Let wel, het kan zijn de linkjes te zijner tijd niet meer werken, omdat het item is uitverkocht of uit de collectie is gehaald. Laat je in dat geval inspireren en vind vergelijkbare herenkleding in Topman’s webstore!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram