Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies hoofd

Al decennia bekend om zijn gitaarversterkers en luidsprekers, hebben presenteren de Britse audio experts van Marshall hun gloednieuwe uitstapje: smartphones.

Speciaal ontworpen voor de muziekjunkies onder ons is Marshall’s gloednieuwe Londen – waarvan de naam een duidelijke knipoog naar het Engelse erfgoed van het bedrijf.

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies 4

En hoewel de London misschien niet Apple en Samsung zal doen beven, biedt het toestel wel een aantal opmerkelijke kenmerken.

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies 3

Nostalgisch ontworpen met de kenmerkende handtekening van korrelig zwart lederen afwerking en gouden accenten, maakt Marshall’s London gebruik van een wiel voor het aanpassen van het volume – in plaats van de twee knoppen – terwijl gebruikers direct muziek kunnen aanzetten met een klik op de knop “M” aan de onderkant van de telefoon.

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies

Nog leuker, de Britse fabrikant Wolfson – bekend om zijn IC-chips voor muziek toepassingen – verzorgt de chipset onder de motorkap, zodat de audio-uitgang het beste biedt dat beschikbaar is in de smartphone arena. Afgerond met ingebouwde DJ-software en equalizers, is de London een leuke toetreding tot de markt.

Marshall lanceert met de London een Android Phone voor muziekjunkies 2

Met een 4.7″ 720p IPS scherm, 2GB RAM, 16GB on-board opslag, een Micro-SD-slot en een 8MP camera met een 2 megapixel front-facing camera, zal de Marshall Londen binnenkort beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk voor ongeveer E550,-.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram