Aantrekkelijke Jobs voor Mannen

Mannelijke dokter

Aantrekkelijke Jobs voor Mannen

De meeste mannen kiezen hun carrière pad eigenlijk direct na school of de universiteit. En vaak wordt er dan gefocust op wat goed verdient en wat goed bij het cv past. Mannen denken eigenlijk veel te weinig na of een beroepskeuze ook sexy is, terwijl dat dit toch echt belangrijk is om goed in de smaak te vallen bij het andere geslacht. Een nieuwe Nederlandse enquête laat zien welke jobs het goed doen bij de vrouwen.

Mannelijke dokterDokter

Een witte jas aan en een stethoscoop om de nek. Dat is vrouwen echt van houden. Dokters zijn onwijs populair onder de Nederlandse vrouwen en ruim 31% van de ondervraagden gaf aan dat ze dokter het meest sexy beroep voor mannen vinden. Niet heel raar als je bedenkt dat dokters lang hebben gestudeerd en een goed salaris krijgen.

mannelijke pilootPiloot

Ook piloten krijgen genoeg aandacht van het vrouwelijk geslacht. Piloten hebben veel verantwoordelijkheid en hebben de leiding over een heel vliegtuig. Bovendien worden vliegeniers flink betaald om de hele wereld over te reizen! Het is dus geen verassing dat dik 21% van de Nederlandse vrouwen piloten woest aantrekkelijk vinden.

Soldaat / MarinierMannelijke soldaat

Soldaten zijn het stereotype beeld van mannelijkheid. Ze zijn gedisciplineerd, ze zijn sterk en bovenal zijn ze dapper. Soldaten deinzen niet terug voor gevaar en geweld. Bovendien dragen ze een uniform dat maar weinig vrouwen kunnen weerstaan.

BarmanBarman

Barmannen werken meestal ’s nachts, en weten wel wat er nodig is voor een goed feest. Daarnaast zijn deze mannen sociaal erg vaardig en kunnen ze verbaal vrouwen gemakkelijk om hun vinger winden terwijl ze op acrobatische wijze een exotische cocktail klaarmaken.

CroupierCroupier man

Ondanks het feit dat croupiers niet heel veel stemmen kregen in het onderzoek, blijft dit toch een fascinerend beroep. Net als barmannen werken croupiers meestal ’s nachts en hebben iets mysterieus over zich. De bizarre situaties die croupiers meemaken in het casino zijn goede verhalen om indruk te maken op vrouwen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram