‘The Revenant’ – Officiële trailer met Leonardo DiCaprio en Tom Hardy

‘The Revenant’ – Officiële trailer met Leonardo DiCaprio en Tom Hardy

'The Revenant' - Officiële trailer met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio en Tom Hardy

De officiële trailer van The Revenant met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio en Tom Hardy. Leo schittert in deze grimmige Western-thriller door regisseur Alejandro González Iñárritu‘s.

Leonardo DiCaprio keert voor het eerst terug op het grote scherm sinds hij in 2013 De Wolf of Wall Street vertolkte. In The Revenant van regisseur Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel, 21 Grams), speelt DiCaprio de rol van een ‘frontiersman’.

De Western-thriller is gebaseerd op Michael Punke’s roman uit 2003 met dezelfde titel – The Revenant – en vertelt het verhaal van de legendarische frontiersman Hugh Glass (DiCaprio), die brutaal werd aangevallen door een beer tijdens een expeditie door de onbekende Amerikaanse wildernis. Voor dood achtergelaten door leden van zijn eigen jachtteam, overleeft Glass de helse winter en zweert hij om wraak te nemen op zijn voormalig vertrouweling en grootste ‘backstabber’,  John Fitzgerald (Tom Hardy).

Zowel geschreven als geregisseerd door Iñárritu, en voorzien van een cast die o.a.  Domhnall Gleeson, Will Poulter en Lukas Haas bevat, is The Revenant klaar voor de bioscopen op 7 januari 2016.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram