Lente / zomer trends herenschoenen 2014

Lente / zomer trends herenschoenen 2014

VersaillesCappuccinoWebDe lente en zomer trends van 2014 op het gebied van herenschoenen!

Met de eerste collecties voor de lente/zomer die weer binnenkomen, zijn Cappuccino (zandbeige) en Limoges (blauw) duidelijk enkele van de populaire kleuren dit voorjaar. In het najaar komen vooral de donkere tinten hiervan weer naar voren, terwijl het voorjaar en de zomer zich vooral laat kenmerken door de lichte en wat fellere kleuren.

De Loafer is een onmisbaar item voor de zomer garderobe. De loafer ook wel instapper genoemd is een veterloze schoen met zijn roots in de Amerikaanse cultuur gebaseerd op de moccasin vorm. Deze erg comfortabele schoen geeft een casual look en is erg makkelijk te combineren. Of het nou voor overdag is of als je ’s avonds op stap gaat loafers zijn veelzijdig en passen bij elke gelegenheid. Loafers zijn er met of zonder tassels (kwastjes) op de neus.

Daarnaast is er ook nog de pennyloafer. Deze loafer ontstond in de jaren 50, doordat studenten bij wijze van versiering een penny in de gleuf schoven, op de plaats waar de veters zaten. Dit was extra handig voor het geval van nood om even snel met thuis te bellen.

Naast een mooie schoen horen natuurlijk bijpassende sokken, ook hierbij zien wij veel felle kleuren terug en in allerlei soorten patronen. Een mooie bijpassende sok geeft net even wat extra’s aan uw uitstraling.

Voor de mooie modellen voor de aankomende lente en zomer is een bezoek aan de BostonBluPythonWebbrandstore van Reinhard Frans een must.  Elke Reinhard Frans schoen is volledig handwerk en wordt in eigen atelier geproduceerd. De ‘high quality’ schoenen zijn handgestikt, gemaakt van het beste kalfsleer en altijd met een zachte kalfsleer gevoerd. De collectie , zowel gekleed als casual, zijn handgefinished op kleur gebracht waardoor een heel eigen uitstraling gegarandeerd is.

Door uitsluiting van elke vorm van opslag voor groothandel en agenten biedt Reinhard Frans je een unieke prijs aan voor alle modellen, slechts €150,- !

Kijk op www.reinhardfrans.nl voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram