Bedrijfswagen voor echte mannen

Bedrijfswagen voor echte mannen

bedrijfswagen unoxAls je een auto van de zaak krijgt, dan wil je natuurlijk wel dat het een stoere auto is. Je moet er een beetje over kunnen opscheppen tegenover je vrienden. Zeker wanneer het je werk is om dagelijks in deze wagens te rijden en je er dus overal mee gezien wordt.

Een echte hijskraan
Als jongen hebben de meesten van ons er wel mee gespeeld: een grote stoere hijskraan. Veel grote steden in Nederland worden op het moment onder handen genomen en we zien dus veel hijskranen. Stiekem zijn we wel een beetje jaloers op de mannen die de hele dag in die grote hijskraan mogen zitten. Het is een mooie plek: uitzicht over de hele stad en het is hoog. Heel hoog, dus het is zeker geen plek voor watjes, maar voor echte stoere mannen.

Een auto van de zaak
Stel, jouw baas zegt dat jij een auto van de zaak mag. Welke kies je dan? Ga je voor een klassieke BMW of een Mercedes? Of ga jij mee in de zuinige auto trend en geniet je van een voordelige bijtelling. Smaken verschillen en wat bij het ene bedrijf een toffe auto is, is bij het andere bedrijf echt not done. Een feit blijft wel dat de Europese merken het meest populair blijven. Met een Opel, Renault of een Ford zit je zeker goed.

Waar maak je geen indruk mee?
Er zijn natuurlijk altijd auto’s waar je liever niet in gezien wilt worden. Als jouw baas jou de onderstaande auto geeft, dan komt je niet trots thuis met “Schat, ik heb een auto van de zaak!”. Al wordt het wel een klus om deze auto te verbergen. Ach, met de nodige zelfspot kun je eigenlijk best wegkomen met deze auto.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram