Trend voor 2014: Fluo Neon Zwembroeken voor Heren

Trend voor 2014: Fluo Neon Zwembroeken voor Heren

foto1_fluo_diesel_zwembroek De kleurrijke trend op het gebied van badkleding zagen we vorig jaar al regelmatig voorbij komen maar dit jaar gaat het weer een stapje verder. Vrouwen lopen al jaren in kleurrijke creaties maar mannen liepen hier nog in achter. Deze zomer mag je echt opvallen in de zee of op het strand!

De nieuwe collectie zwembroeken van Diesel is er voor de durfals. Dit seizoen brengen ze verschillende kleuren zwembroeken uit voor mannen inclusief een aantal fluoriserende neon versies. Deze zijn nu te verkrijgbaar in een normale lengte maar ook in een kortere lengte – dat nu ook helemaal de trend is! De uitblinkers in deze collecties zijn de groene en gele neon Diesel zwembroeken met een subtiel zwart logo gestikt op de zijkant. Natuurlijk zijn ze ook perfect te combineren met een bijpassende grote badlakens.

Naast het uitgebreide assortiment ondermode vind je bij Dimenno.nl ook een groot aanbod van zwembroeken voor mannen. Iedereen seizoen komen de nieuwe collecties van vele merken hier als eerste binnen. Bekijk de gehele collectie van Diesel en vele andere merken 24 uur per dag op Dimenno.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram