Vijf accessoires die TV kijken nóg leuker maken

Vijf accessoires die TV kijken nóg leuker maken

boseJe bent in het bezit van een geweldige flatscreen van 60, 70, misschien wel 90 inch, die uitgerust is met nieuwe tv-technieken als 4k Ultra HD of Oled.

Een homecinemaset heb je natuurlijk ook al. En toch is je leven niet compleet. Je loopt al dagen rond met een gevoel dat er iets niet klopt, dat er iets ontbreekt. Wees gerust, wij kennen het gevoel. Je mist de juiste accessoires!

1.       Bose Link

Hoe mooi zou het zijn als je het geluid in een andere ruimte van een afstand zou kunnen regelen, zonder dat er kabels aan te pas komen? Wanneer je een Bose Lifestyle-systeem hebt, kun je met dit apparaatje via een radiofrequentie geluid naar een andere kamer sturen. Zo kun je in het hele huis van hetzelfde geluid genieten!

2.       Spectral Cable Cover

Alles staat en is geïnstalleerd, alleen je stoort je aan alle kabels die overal onder en over bose1lopen? Dan is de Spectral Cable cover de oplossing. Deze kabel is van aluminium en heeft ruimte voor drie verschillende kabels. Wanneer je de kabels op deze manier hebt weggewerkt, verdwijnen ook de ergernissen en hoef je je alleen nog maar op je haarscherpe beeld te concentreren.

3.       Harman Speaker Standaard

Staan je speakers nog gewoon op de grond? Een speakerstandaard met ingebouwde ruimte om de kabels weg te werken zorgt ervoor dat je speakers op de juiste hoogte staan. Naast het feit dat deze standaarden functioneel zijn, zijn ze ook een lust voor het oog,  dankzij de strakke en witte aluminium uitvoering.bose2

4.       One Clean Screen Cleaner

Een mooie tv, daar moet goed voor gezorgd worden. Het zou tenslotte zonde zijn als je naar een vies en vlekkerig scherm moet kijken. Niet elk product is geschikt voor het schoonmaken van je televisiescherm, maar de screen cleaner van One Screen is dat zeker wel. Deze cleaner is ook te gebruiken voor computerschermen.

5.       Spectral Infrarood systeem

Stel, je hebt een televisiemeubel met lades en vakjes voor elk apparaat, die netjes bose3weggewerkt zijn achter deurtjes. Prachtig om te zien, maar niet zo praktisch aangezien je de apparaten op deze manier niet met een afstandsbediening kunt bedienen. Met dit infraroodsysteem van Spectral wordt dat wél mogelijk: dit kastje staat dankzij de infraroodfunctie in verbinding met elk apparaat.

Maak jij ook gebruik van accessoires? En heb je een favoriet op het gebied van televisies?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram