Een vlinderstrik van de zak van Sinterklaas

Een vlinderstrik van de zak van Sinterklaas

juten-strik-pakSinterklaas is weer in aantocht en dat betekent voor veel mensen weer de tijd van cadeautjes kopen,  surprises maken en gedichten schrijven. Het is maar een keer per jaar pakjesavond en net als tijdens de kerstdagen wil je er als man verzorgd en netjes uitzien.

Maar hoewel je tijdens de kerst genoeg passende kleding kunt vinden, is dit voor het sinterklaasfeest helemaal niet het geval. Daar komt nu verandering in. Speciaal voor de sinterklaasperiode zijn er nu vlinderstrikken gemaakt van misschien wel de bekendste stof tijdens de sinterklaasperiode: jute.

De zak van Sinterklaas
Strikjes zijn weer helemaal in de mode, zeker met unieke, aparte patronen en stoffen. Jute is tijdens sinterklaas de stof waar mensen vrolijk van worden, de zak van Sinterklaas waar alle cadeautjes in zitten is immers ook van deze stof gemaakt. Jute is een moeilijk te bewerken stof omdat het grof en stug is, daardoor waren er ook maar weinig kledingstukken gemaakt van deze stof. De juten vlinderstrik is dus een uniek en exclusief accessoire waarmee jij je outfit een stijlvolle en feestelijke draai kunt geven.

Twee varianten
Er zijn twee varianten van de juten strik: de originele bruine jute kleur en een meer formele donkerblauwe variant. Beide strikken geven jouw outfit een stijlvolle, eigentijdse en exclusieve maar vooral toepasselijke uitstraling tijdens pakjesavond. De bruine strik is erg geschikt om te dragen bij de meer casual outfits, bijvoorbeeld bij een denim overhemd en de donkerblauwe variant is perfect om een net outfit zoals een smoking een speelse twist te geven.

De juten strikken zijn handgemaakt en alleen te krijgen op de website van Businessme.nl. Dit unieke accessoire kost slechts €21,95.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram