BINK! Underwear – een frisse wind door je ondergoedla!

BINK! Underwear – een frisse wind door je ondergoedla!

BINK UnderwearBINK Underwear laat een frisse wind door je ondergoed waaien.

Nieuwe merken, nieuwe gedachte, nieuwe impulsen, daar zijn we allemaal inmiddels wel aan toe na alle economische malaise van de afgelopen jaren. Het is tijd voor vernieuwing! En vernieuwing begint bij jezelf en kan voor veel minder geld dan het kopen van een huis of een nieuwe auto. Een nieuwe onderbroek, daar begint het al mee.

Een frisse start van een nieuwe periode die je voor langere tijd met elkaar gaat doorbrengen. Een ondergoed koop je niet zomaar, daar gaat een heel (denk)proces aan vooraf. Welk model neem ik dit keer, ga ik voor kleur of een print of juist voor functioneel zwart of wit.

Deze keuze lijkt irrelevant en gaat waarschijnlijk in het dagelijks leven totaal aan je voorbij. Maar op de achtergrond speelt deze wel. De perfecte onderbroek zorgt er namelijk voor dat je je prettig voelt, dat alles comfortabel is ‘down under’ en dat je er, wat er ook gebeurt, onder je kleding altijd goed uit ziet mocht je in een situatie belanden waarin andere jouw ‘keuze van de dag’ te zien krijgen.

BINK! Underwear is een website die zich richt op een brede groep consumenten. Of je nu op zoek bent naar die perfecte basic voor onder je pak op kantoor, die kleurrijke onderbroek die je de wereld wilt tonen tijdens het skateboarden of een boxershort om een onuitwisbare indruk te maken tijdens een eerste date. Bij BINK! Underwear kun je voor al deze momenten en nog veel meer terecht.

Het leuke is dat BINK! een aantal merken aanbiedt die nog niet of nauwelijks in Nederland te koop zijn. Dus naast dat je er perfect uit ziet zal je niet snel nog drie exemplaren zien langskomen in de kleedkamer van de sportschool of op de voetbalclub.

Je bent uniek en onderscheidend, net als je persoonlijkheid.

En de prijs? Voor iedereen is er iets dat past bij zijn situatie. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je een kortingscode voor 10% op je aankoop die je direct kunt gebruiken en met elke aankoop spaar je gratis punten die je als betaalmiddel kunt inzetten bij een volgende aankoop.

Surf dus snel naar www.bink-underwear.com 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram