g-star raw 3d denim Summer blues

g-star raw 3d denim Summer blues

G-Star werkt altijd aan de ontwikkeling van het 3D-denim concept, en introduceerde kort geleden een nieuwe denim fit: de Type C. Deze denim heeft een uitgesproken 3D silhouet, met een extreem wijd top-block, laag kruis, en taps toelopende pijpen, kortom een heel modern silhouette. Met de Type C, introduceert G-Star een opvolger voor de bestaande 3D classics: G-Star Elwood, A-Crotch en Arc.

PREMIUM DESTROYED DENIM

Het creëren van destroyed denim is een kunst op zich. De finishing touch wordt met de hand aangebracht en voor het natuurlijke, originele en authentieke denimgevoel is expertise nodig. Elke G-Star denim wordt gemaakt met oog voor vakmanschap zodat er een premium destroy afwerking ontstaat die elke broek uniek maakt. Highlight bij de mannenreeks is de Red Listing Ravage denim in de moderne 3301 Low Tapered fit, met een premium destroy afwerking die versterkt wordt door de geborstelde delen en verf spatten.

Red listing

Red Listing denim wordt geweven op authentieke weefgetouwen. Door het gebruik van deze smalle weefgetouwen ontstaan er onregelmatigheden in de stof, waardoor het denim meer diepte en structuur krijgt. De laatste kettingdraad van deze selvedge denim is altijd gekleurd, in het geval van G-Star rood, wat een karakteristieke rand oplevert die zichtbaar is als je de denim oprolt. Historisch gezien diende deze rode draad om de verschillende denim stoffen per fabrikant te onderscheiden.

De G-Star Red Listing reeks voor mannen bevat onder andere de ring/ring spun Ravage denim. Deze denim fabric heeft over een intense, diepe indigo kleur, dankzij 8 onderdompelingen in pure indigo en het oxidatieproces daarna. Zoals bij authentieke jeans, heeft de Red Listing denim zelfkanten aan de binnenkant van de rits en coin pocket.

Summer blues

Elk seizoen blijft G-Star op zoek naar de perfecte kleur blauw. Deze zomer ligt de nadruk op een heldere, aqua-achtig denim blauw. Zoals de Arc Loose Tapered in Azure denim, een intense kleur blauw met witte verf spatten voor een zomerlook. Deze heldere kleur blauw kome terug in andere denims, tops en denim jackets.

Direct shoppen bij G-Star Raw online>>>

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram