Herengeuren

Heerlijke mannengeuren

Wat is er voor vrouwen nu prettiger dan een heerlijk ruikende man… Vanaf de jaren ’60 zijn mannen zich steeds meer gaan interesseren voor duidelijke mannengeuren. De oude geuren zoals Old Spice en Tabac zijn de ouderwetse geuren die niet meer weg te denken zijn. De ouder heer zal steeds voor deze geuren blijven kiezen.

Mannengeuren hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt. Net als met de mode veranderen de geuren ook steeds weer. Elk jaar is er weer een top 10 van herengeuren die als warme broodjes over de toonbank gaan. Voor elke gelegenheid is speciaal voor de heren een geur aan te schaffen. Overdag wordt een andere geur gedragen dan tijdens een avondparty. De avonden vragen vaak om een wat zwaardere parfumlijn. Overdag wordt toch meer het frisse aspect gewaardeerd. De bekende herengeuren die tegenwoordig te koop zijn kunnen door zowel de jonge als de oudere man worden gebruikt.

Van de herengeuren van Douglas hebben we een aantrekkelijke top 10 gemaakt. Klik op jouw favoriet luchtje en bestel direct online op Douglas.nl.

Herengeuren top 10 2022

Wanneer je een geur wilt uit de herengeuren top 10 2018 is het simpel en snel om deze online te bestellen. De herengeuren van Douglas bestaan uit een top assortiment die vele mannen zullen aanspreken.

1. Paco Rabanne 1 Million
Nummer 1 van de bekende herengeuren top 10 is Paco Rabanne 1 Million. Een geur die doet denken aan mannelijke verleiding. Humor, flamboyant en moedig staat voor deze geur. Een prachtige goudkleurige flacon doet denken aan macht. De top noot van deze geur is mandarijn. De hartnoot is kaneel terwijl de basisnoot bestaat uit een ledergeur. Een bijzondere parfum bedoelt voor een bijzondere man.

2. Dior Sauvage Eau de Toilette

3. Chanel Allure Homme sport

4. Christiano Ronaldo Legacy
Op nummer 4 herengeuren van Douglas staat; Christiano Ronaldo Legacy

5. Georgio Armani Acqua di Giò Homme
Een geur die niet meer weg te denken is uit de mannen wereld. Een fris-intense geur waarbij je denkt aan een mediterraan eiland. Zon, zee en zachte wind zijn de kernwoorden voor deze heerlijke geur die vele heren kunnen dragen.

6. Chanel blue de Chanel
Een mooie zesde plek is voor Bleu de Chanel. Deze radicale geur bevestigd de onafhankelijke en vastberaden man.

7. First instinct
Gebaseerd op die eerste zwoele blik. Sexy en zelfverzekerd zijn de woorden die doen denken aan deze echte mannengeur.

8. Jean Paul Gaultier
Deze fris-intense geur is van een aromatische frisheid die je maar zelden tegenkomt. Daarom ook speciaal voor de man die sportief is en niet bang voor een ruige fietstocht.

9. Versace Dylan blue
Stoer en modern zijn de kernwoorden die voor deze geur toepasselijk zijn. De Mediterraanse zee staat voor de blauwe kleur die de flacon heeft. Een geur die voor de jonge man zeker aan te raden is.

10. Paco Rabanne Invictus
Deze geur bevat zowel extase als verslaving. De geur heeft sensuele noten maar is ook fris vanwege de inbreng van grapefruit noten. Een heerlijke geur die zeker ook overdag tot zijn recht komt.

#Volg ons op Instagram