TRAILER: Netflix verrast met misdaaddrama ‘Eric’ met Benedict Cumberbatch

Netflix Eric trailer Benedict Cumberbatch

TRAILER: Netflix verrast met misdaaddrama ‘Eric’ met Benedict Cumberbatch

Netflix heeft de trailer van diens emotionele misdaaddrama Eric onthuld, met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol.

Benedict Cumberbatch schittert in de komende serie Eric, van Netflix. De acteur speelt een liefhebbende vader die door schuldgevoelens wordt gekweld na de verdwijning van zijn zoon. Hij duikt in zijn rol als televisiepoppenspeler voor kinderen terwijl hij geobsedeerd raakt door de denkbeeldige creatie van zijn negenjarige zoon. Deze misdaadthriller neemt het publiek mee terug naar het New York City van 1980.

In de officiële synopsis van de serie stelt Netflix:

“Vincent, een van de belangrijkste poppenspelers van New York en maker van de enorm populaire kindertelevisieshow Good Day Sunshine, worstelt met het verlies van zijn zoon Edgar en raakt steeds meer in nood. Vol zelfhaat en schuldgevoel door de verdwijning van Edgar klampt hij zich vast aan de tekeningen van zijn zoon van een blauwe monsterpop, Eric, ervan overtuigd dat als hij Eric op tv kan krijgen, Edgar naar huis zal komen. Terwijl Vincents steeds destructievere gedrag zijn familie, zijn collega’s en de rechercheurs die hem proberen te helpen vervreemdt, is het de blauwkleurige pop, een illusie van noodzaak, die zijn enige bondgenoot wordt in de zoektocht om zijn zoon thuis te brengen.

In de trailer vangen we een glimp op van hoe emotioneel radeloos Vincent wordt en hoe dit zijn werk en persoonlijke leven beïnvloedt.

In de serie spelen naast Cumberbatch ook Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III, Dan Fogler en Clarke Peters de hoofdrol.

Bekijk de trailer bovenaan. De nieuwe Netflix-serie debuteert op 30 mei.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram