TRAILER: Adam Driver te zien in Francis Ford Coppola’s langverwachte science-fiction-epos ‘Megalopolis’

Megalopolis trailer - Adam Driver - Francis Ford Coppola

TRAILER: Adam Driver te zien in Francis Ford Coppola’s langverwachte science-fiction-epos ‘Megalopolis’

Adam Driver is te zien in Francis Ford Coppola’s langverwachte sciencefiction-epos Megalopolis. Bekijk nu de trailer.

De veelgeprezen regisseur Francis Ford Coppola heeft eindelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven voor zijn langverwachte sci-fi-dramafilm Megalopolis, met Adam Driver in de hoofdrol. Na het nieuws dat hij niet langer in toekomstige Star Wars-films zou verschijnen, heeft Driver met zijn nieuwste projecten duidelijk een andere richting gekozen.

Megalopolis gaat in première op het filmfestival van Cannes en is naar verluidt al jaren in de maak bij huize Coppola. De legendarische filmmaker, verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische films zoals The Godfather en Apocalypse Now, begon in de jaren tachtig voor het eerst aan het filmscenario te werken. In een interview met GQ werd hem gevraagd hoe hij zich voelde nadat hij 120 miljoen dollar van zijn eigen geld in de film had geïnvesteerd: ‘De financiële impact kan me niets schelen. Het betekent niets voor mij.”

De film is dus toegewijd aan perfectie en beschikt over een all-star cast die, naast Driver, bestaat uit Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Talia Shire, Jason Schwartzman, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar , D.B. Sweeney en Dustin Hoffman.

In de officiële synopsis staat: “Megalopolis is een Romeinse epische fabel die zich afspeelt in een denkbeeldig modern Amerika. De stad Nieuw Rome moet veranderen, wat een conflict veroorzaakt tussen Cesar Catilina (Adam Driver), een geniale kunstenaar die een sprong wil maken in een utopische, idealistische toekomst, en zijn oppositie, burgemeester Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito), die zich blijft inzetten voor een regressieve status quo, waardoor hebzucht, speciale belangen en partijdige oorlogvoering in stand worden gehouden. Tussen hen in begeeft zich de socialite Julia Cicero (Nathalie Emmanuel), dochter van de burgemeester, wier liefde voor Cesar haar loyaliteit heeft verdeeld en haar heeft gedwongen te ontdekken wat zij werkelijk gelooft dat de mensheid verdient.

De eerste clip die op YouTube is uitgebracht toont het personage van Adam Driver, een architect genaamd Cesar Catilina, die op het dak van een wolkenkrabber lijkt te balanceren. Met het vermogen om de tijd stil te zetten, wil hij de stad herbouwen.

Bekijk bovenaan de eerste teaser.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram