Complete set Off-White x Nike “The Ten” sneakers naar veiling

Complete Off-White x Nike The Ten Set sneakers veiling

Complete set Off-White x Nike “The Ten” sneakers naar veiling

De complete set Off-White x Nike “The Ten” sneakers gaat naar veiling, als ook Nike’s “Moon Shoe” uit 1972 en Nike MAG’s.

Complete Off-White x Nike The Ten Set sneakers veiling

RM Sotheby’s staat bekend als leider op het gebied van veilingen van verzamelaarsauto’s, maar biedt vaak ook andere opwindende memorabilia in zijn samengestelde collecties. Zo zien we later dit jaar de “Dare to Dream Collection”, bestaande uit zeldzame auto’s zoals de Ferrari F50 uit 1996 en de McLaren P1 uit 2015. Echter zullen ook gewilde sneakers en zeldzaamheden met sportthema onder de hamer gaan.

Als we de sneakerkant nader bekijken, valt de complete deadstock-set van Virgil Abloh’s legendarische Off-White x Nike “The Ten” op. Veel van de paren zijn vergeeld vanwege de leeftijd, een veel voorkomend fenomeen voor deze kleurstellingen. Maar dat is nog niet alles: de originele Nike Waffle Racing “Moon Shoe” uit 1972 gaat ook naar de hoogste bieder. Andere hoogtepunten uit het uitgebreide assortiment zijn onder meer een nieuw paar Nike SB Dunk Low “Paris”, de versies uit 2011 en 2016 van de Nike MAG en drie Friends & Family-exclusieve Travis Scott x Air Jordan 4’s.

De volledige “Dare to Dream Collection” van RM Sotheby’s zal op 31 mei te zien zijn in Toronto, Canada, voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix du Canada in Montreal, waarbij de veiling zowel op 31 mei als op 1 juni plaatsvindt. Geschatte opbrengsten melden tussen $15.000 en $25.000 voor de volledige Off-White x Nike “The Ten” set en $200.000 tot $300.000 voor de Nike Waffle Shoe uit 1972 – die beide zonder voorbehoud zullen worden aangeboden.

Bekijk de officiële pagina van de collectie voor meer details, inclusief een volledig overzicht van alle 299 kavels.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram