Dior introduceert B57 Low Sneakers

Dior B57 Low Sneakers

Dior introduceert B57 Low Sneakers

De nieuwe Dior B57 Low Sneakers komen in gray, beige, pale blue en midnight blue. Welke kleuren Dior sneakers zie jij wel zitten?

Dior B57 Low Sneakers

Na in oktober vorig jaar een retro mid-top B57-sneaker te hebben uitgebracht, is Dior teruggekeerd om de schoen te remixen met een laag silhouet. Maak kennis met de nieuwe B57 low-top.

De sneaker, ook wel de “B57 Low” genoemd, heeft een glad bovenwerk van kalfsleer, met een Dior Oblique jacquard CD-signatuur in het midden van het ontwerp. De schoen is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, beige, lichtblauw en nachtblauw en heeft verschillende atletische details, waaronder een geperforeerde neus, doorgestikte stiksels en een rubberen inzetstuk. Ondertussen herinneren de motieven van het huis, zoals de kenmerkende Dior 57-tong, kenmerkende CD-oogjes en “Dior”-letters op de middenzool, ons aan de luxe oorsprong van de sneaker.

De schoen heeft een gelaste, aan de zijkant genaaide constructie die het bovenste onderdeel naadloos verbindt met de tweekleurige rubberen zool. Net als de mid-top versie geeft de B57 Low prioriteit aan comfort met ademende mesh-voering, een gedempte enkel en een nauwsluitende binnenzool met traditionele iconografie.

Dior B57 Low Sneakers

Beide versies bieden met name een vernieuwde kijk op het B27-model van Dior, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2020 met een vergelijkbare kalfsleerconstructie en de “CD Diamond”-signatuur.

De B57 Low-sneakers van Dior zijn nu verkrijgbaar in de webwinkel van het merk, met prijzen vanaf € 1.100. Bekijk de nieuwe Dior-schoenen hieronder.

Dior B57 Low Sneakers

Dior B57 Low Sneakers

Dior B57 Low Sneakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram