TRAILER: ‘The Batman’ spinoff-serie ‘The Penguin’ heeft eerste beelden

The Penguin trailer serie

TRAILER: ‘The Batman’ spinoff-serie ‘The Penguin’ heeft eerste beelden

De eerste The Penguin trailer is door HBO Max onthuld. In de spinoff-serie van The Batman zien we Colin Farrell.

HBO Max heeft een nieuwe teaser-trailer afgeleverd voor de komende serie The Penguin – een spin-off van Matt ReevesThe Batman.

Colin Farrell speelt opnieuw zijn rol als Oswald Cobblepot/Penguin in het filmuniversum van Reeves, en houdt een monoloog over een man die hij kende, genaamd Rex Calabrese. Met zijn kenmerkende frons vertelt Penguin hoe Rex Calabrese “mensen hielp” en dat zijn dood werd betreurd door zijn gemeenschap. “Als ik veertien ben of zoiets, krijgt hij een hartaanval en sterft – terwijl hij nog steeds een sigaar vasthoudt”, zegt hij.

“In mijn buurt”, vervolgt de Penguin, “organiseren ze een parade ter ere van hem. Een waanzinnige parade. En het was niet luxueus, maar het was het gebaar. De show van liefde – van wat hij bedoelde.”

Farrell wordt in de cast vergezeld door Cristin Milioti, die Carmine Falcone’s dochter Sofia Falcone speelt, evenals Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown en Michael Zegen. Showrunner Lauren LeFranc zal samen met Reeves en Farrell co-executive produceren.

Bekijk de teaser trailer bovenaan. The Penguin gaat dit najaar in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram