TRAILER: Eerste beelden ‘Borderlands’ tonen megacast

Borderlands trailer

TRAILER: Eerste beelden ‘Borderlands’ tonen megacast

De eerste trailer Borderlands trailer is hier en toont een cast met o.a. Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black en Jamie Lee Curtis.

Het is 15 jaar geleden dat Gearbox Software de Borderlands-serie uitbracht met de release van de eerste Borderlands-videogame. De actievolle rollenspeltitel heeft in de loop der jaren twee sequels en talloze spin-offs opgeleverd, met een verfilming aangekondigd in 2015. Nu, na bijna tien jaar wachten, worden we getrakteerd op de eerste trailer van de Borderlands-film.

De actievolle preview duurt iets minder dan drie minuten, met sterren Cate Blanchett als Lilith, Kevin Hart als Roland, Jamie Lee Curtis als Tannis, Ariana Greenblatt als Tiny Tina, Florian Munteanu als Krieg en Jack Black als de stem van Claptrap, allemaal samenwerkend om buitenaardse wezens en bandieten te verslaan.

Het verhaal, geregisseerd door Eli Roth, zal authentiek zijn ten opzichte van de thema’s van de videogames, maar bestaat onafhankelijk van de gebeurtenissen die in de games plaatsvinden.

Bekijk de volledige Borderlands trailer bovenaan en chheck de poster van de film hieronder. Op 8 augustus 2024 kun je de film in de bioscoop bekijken.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram