TRAILER: ‘The Gentlemen’ is nieuwe gangsterserie van Guy Ritchie voor Netflix

neflix guy ritchie the gentlemen trailer serie

TRAILER: ‘The Gentlemen’ is nieuwe gangsterserie van Guy Ritchie voor Netflix

The Gentlemen is de nieuwe gangsterserie van Guy Ritchie voor Netflix. De trailer met Theo James is nu te bekijken.

Regisseur Guy Ritchie heeft een nieuwe gangsteractieserie voor ons in petto, genaamd The Gentlemen. De film, die volgende maand in première gaat, wordt geleid door The White Lotus-ster Theo James en geeft het kijkers een andere blik op de gelijknamige film van Ritchie uit 2020. Niet te verwarren met de film, zijn de personages totaal verschillend in de serie.

In de officiële Netflix-trailer leidt James de serie “als de hertog van Halstead, Eddie Horniman, de vervreemde zoon van een Engelse aristocraat die verwikkeld raakt in een wereld van criminaliteit.”

De serie volgt het personage van James terwijl hij zich diep in de wereld van het industriële cannabisimperium van Bobby Glass aan de East End van Londen bevindt. Glass wordt gespeeld door Ray Winstone, terwijl Kaya Scodelario Susie Glass speelt, de dochter van Bobby die de dagelijkse zaken van de drugsoperaties regelt.

De serie zal uit acht afleveringen bestaan, waardoor het publiek de kans krijgt Eddie Horniman te ontmoeten nadat hij het aanzienlijke landgoed van zijn vader heeft geërfd, om er vervolgens achter te komen dat het een belangrijk onderdeel is van een wietimperium. Eddie is vastbesloten zijn familie uit de criminele onderwereld te bevrijden en probeert de gangsters te slim af te zijn in hun eigen spel.

De cast bestaat verder uit Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beelsey, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Peare Quigley, Ruby Sear en Peter Serafinowicz.

Guy Ritchie’s nieuwe serie verschijnt op 7 maart op Netflix. Bekijk de eerste The Gentlemen trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram