Eerste blik op een nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack

Jordan Jumpman Jack Trainer

Eerste blik op een nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack

We hebben een eerste blik op een nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack met Universtity Red en diverse details.

Jordan Jumpman Jack Trainer

In 2024 zal de komst van Travis Scotts eerste volledig zelf ontworpen schoen bij Jordan Brand niet onopgemerkt gaan. De Jordan Jumpman Jack is onderweg. Na jarenlang veel van de populairste releases van het label te hebben ge-reproduceerd, is het nu eindelijk tijd voor hem om zijn eigen sneaker uit te brengen.

De “Sail“-uitvoering is het eerste doelwit van veel sneakerfans nu we diens debuut naderen. Als aanvulling op de lijst is er echter zojuist een nieuw paar onthuld, met “University Red” op de Swooshes, het Jumpman-logo op de tong en het geborduurde Cactus Jack-gezichtslogo op de hiel.

Net als bij het eerder genoemde “Sail”-paar, wordt een textielbasis vergezeld door leren overlays, waarbij deze kleurstelling respectievelijk zwart en wit gebruikt op de twee gebieden. De kenmerkende middenvoetband is ook uitgevoerd in wit leer, terwijl de zool een witte tussenzool combineert met een gebroken witte buitenzool.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Chef (@masterchefian)

Op het moment van schrijven zijn er door geen van beide partijen releasedetails bekendgemaakt met betrekking tot het Jordan Jumpman Jack-model van Travis Scott. We wachten op updates van La Flame, daar de nieuwe sneaker naar verwachting de komende maanden zal verschijnen via Nike SNKRS en geselecteerde retailers.

Jordan Jumpman Jack Trainer

Jordan Jumpman Jack Trainer

Fotocredits:  Masterchefian

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram