Travis Scott’s Jordan Jumpman Jack Trainer “Sail” is onderweg

travis scott jordan jumpman jack sail release datum

Travis Scott’s Jordan Jumpman Jack Trainer “Sail” is onderweg

Een nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer “Sail” is onderweg. De schoen komt in een bekende kleurstelling.

travis scott jordan jumpman jack sail release datum

Jordan Brand en Nike hebben grote plannen voor hun samenwerking met Travis Scott in 2024. La Flame krijgt namelijk zijn eerste echte signature sneakers sinds de zeven jaar durende relatie met het merk. Op komst zijn de Jumpman Jack Trainer en de Sharkidon.

Het is de eerste van de twee bovengenoemde modellen die onlangs al in het nieuws verscheen, dankzij de onthulling van kleurstellingen zoals de ‘Sail’.

De Jumpman Jack Trainer ‘Sail’, te zien in de bijgevoegd foto’s van sneaker-leaker @solebyjc, leent schijnbaar zijn wit met bruine kleurenschema van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG”‘Reverse Mocha”. Hij is gemaakt van soepel getrommeld leer en robuust canvas, volledig versierd met bekende Scott-details zoals een achterwaartse Swoosh en Cactus Jack-versieringen op de tong en de voorvoetriem. Om wat extra flair toe te voegen zijn er grafische afbeeldingen op de buitenzool en een collageachtig detail op de binnenzool aangebracht. Qua vorm zit de Jumpman Jack Trainer ergens tussen een Air Trainer 1 en een Dunk in.

Jordan Brand heeft nog geen officiële informatie vrijgegeven over de inspiratie die leidde tot het Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer “Sail”-model, noch info met betrekking tot de releasedatum of prijsstelling. Vlgens vroege berichtgeving zal de Jumpman Jack Trainer echter ergens in de herfst van 2024 landen en een prijs krijgen van $ 200.

Houd ons in de gaten voor meer informatie over onder meer de Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer “Sail”.

travis scott jordan jumpman jack sail release datum

Fotocredits: Solebyjc

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram