THE BUTCHER Albert Cuypstraat transformeerde naar een complete restaurantervaring

THE BUTCHER Albert Cuypstraat review

THE BUTCHER Albert Cuypstraat transformeerde naar een complete restaurantervaring

THE BUTCHER Albert Cuypstraat transformeerde naar een complete restaurantervaring. Wanneer kom jij voor de cocktails & burgers?

THE BUTCHER Albert Cuypstraat review

In 2012 schudde THE BUTCHER onze hoofdstad op met zijn eerste locatie van een high-end burgerbar, die niet alleen bekend staat om zijn ‘best bloody burgers’, maar ook om het geheime ‘speak easy’ concept dat vele jaren op deze bijzondere plek verborgen lag. Sindsdien heeft THE BUTCHER een reputatie opgebouwd als icoon in de culinaire scene van Amsterdam. Vorige maan onderging THE BUTCHER een opvallende transformatie, waarbij gasten een nog rijkere en meer veelzijdige ervaring zullen beleven op de locatie in de Pijp.

Sinds december vorig jaar biedt THE BUTCHER, gelegen aan zowel de Albert Cuypstraat als Gerard Doustraat, een vernieuwd concept dat niet alleen de kenmerkende high-end burgers behoudt, maar ook een uitgebreid scala aan verrukkelijke cocktails aanbiedt. Met de introductie van dit nieuwe concept streeft THE BUTCHER ernaar om de gasten een nog verfijndere en veelzijdige culinaire ervaring te bieden. Of je nu via de Albert Cuypstraat of de Gerard Doustraat binnenwandelt, je wordt ondergedompeld in de gehele “nieuwe” butcher-ervaring. Vanuit beide kanten kunnen gasten op elke plek genieten van het unieke aanbod tussen hoogwaardige burgers en ambachtelijke cocktails.

Naast culinaire verfijning ondering de locatie een visueel indrukwekkende transformatie in samenwerking met de gerenommeerde popartiest Selwyn Senatori. Zijn spraakmakende graffiti-kunst, vol humor en ondeugd, geeft de muren en het plafond van THE BUTCHER een uniek karakter. De iconische Delfts blauwe tegels sieren de ruimte met treffende quotes, terwijl ze knipogen naar degenen die THE BUTCHER bezoeken op speelse wijze zijn verwerkt. Met deze uitgebreide vernieuwingen creëert THE BUTCHER niet alleen een plek voor fijnproevers maar ook een artistieke en levendige omgeving die de essentie van zowel THE BUTCHER als het Amsterdamse leven weerspiegelt.

THE BUTCHER Albert Cuypstraat

Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. Elk aspect van de burgers krijgt de aandacht die hij verdient; van de juiste mix van kruiden en het beste vlees tot de geheime THE BUTCHER-saus en het semi-brioche brood. Alles om constant burgers van de hoogste kwaliteit te serveren.

Het menu van THE BUTCHER behoudt zijn klassiekers, waaronder de befaamde ‘The Butcher With Cheese’, de glorieuze ‘The Butcher Angus Beef Burger’, ‘The Ugly’ en The Butcher’s Wife favorite’ chicken burger. Zoals men va n THE BUTCHER kan verwachten, is het cocktailmenu op dezelfde eigenzinnige en speelse manier samengesteld.

Standaard cocktails worden op een unieke manier gecreëerd en geserveerd, wat een extra dimensie toevoegt aan de alom bekende kwaliteit van THE BUTCHER. Met creaties als de Butcher’s Mule, Roasted Pigeon en Sassy Cow, wordt de eetervaring compleet gemaakt.

THE BUTCHER Albert Cuypstraat review

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram