Dit jaar levert Johnnie Walker het perfecte kerstcadeau met de gepersonaliseerde Blue Label-fles

Gepersonaliseerde Johnnie Walker Blue Label

Dit jaar levert Johnnie Walker het perfecte kerstcadeau met de gepersonaliseerde Blue Label-fles

Ook met de kerst 2024 heeft Johnnie Walker Blue Label het perfecte kerstcadeau. Verras met de gepersonaliseerde fles.

Gepersonaliseerde Johnnie Walker Blue Label

Kerst staat voor de deur en menigeen zoekt nog naar mooie kerstcadeautips. Een advies als je nog iets fraais wil kopen voor een dierbare? Denk eens aan een gepersonaliseerde Johnnie Walker Blue Label!

Johnnie Walker Blue Label, een buitengewone whisky voor buitengewone gelegenheden, is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Johnnie Walker Blue Label is een zeldzame en uitzonderlijke Schotse whisky waarvan slechts één op de tienduizend vaten de ongrijpbare kwaliteit en karakter heeft om deze opmerkelijke en kenmerkende smaak te leveren. Voor het feestseizoen biedt Johnnie Walker je de mogelijkheid persoonlijke, luxe smaaksensaties cadeau te doen.

Johnnie Walker Blue Label met inscriptie

Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Johnnie Walker biedt de optie een gepersonaliseerde Johnnie Walker Blue Label-fles, voorzien van een speciale boodschap of belangrijke milestone door middel van een persoonlijke gravure. Creëer hiermee een uniek cadeau om te koesteren tijdens het nuttigen van een glas Johnnie Walker Blue. De fantastisch gebalanceerde smaaktonen zijn een blend van chocolade, gras en een snufje mout. De afdronk van bloemen, honing, rook en kruiden geven deze whisky de meest uitzonderlijke aroma´s die zorgen voor een bijzondere smaakbeleving met diepte.

Gepersonaliseerde Johnnie Walker Blue Label

Johnnie Walker Blue Label x Friandries chocolates

Johnnie Walker verwelkomt je in een wereld van buitengewone smaak in samenwerking met de prijswinnende Nederlandse chocoladekunstenaar Dries Michels. Johnnie Walker Blue Label x Friandries chocolates zorgen voor een unieke smaakbeleving tijdens de feestdagen.  Speciaal voor het feestseizoen ontwikkelden zij chocolades die prachtig aansluiten bij de diepte van de smaak van Johnnie Walker Blue Label. Neem een slok Johnnie Walker Blue Label, gevolgd door een chocolaatje, en ervaar de rijke connotaties van deze samenwerking.

De Johnnie Walker Blue Label x Friandries chocolates (verkrijgbaar vanaf 13 november) en de Johnnie Walker Blue Label fles met inscriptie zijn verkrijgbaar via drankenboutique.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram