TRAILER: Austin Butler is WWII-piloot in Steven Spielberg’s ‘Masters of the Air’

Steven Spielberg's 'Masters of the Air' trailer apple tv

TRAILER: Austin Butler is WWII-piloot in Steven Spielberg’s ‘Masters of the Air’

Austin Butler is WWII-piloot in Steven Spielberg’s Masters of the Air trailer. De serie komt in 2024 naar Apple TV+.

Apple TV+ heeft eindelijk de officiële trailer gedropt van Steven Spielbergs nieuwe Tweede Wereldoorlog dramaserie, met in de hoofdrollen Austin Butler en Barry Keoghan.

De negendelige gelimiteerde serie is de opvolger van Band of Brothers en The Pacific en staat gepland voor begin januari volgend jaar. Het luchtvaartdrama herenigt Spielberg met Tom Hanks en Gary Goetzman. In 2001 produceerde Goetzman de miniserie Band of Brothers en The Pacific volgde in 2010. De gelimiteerde serie, geschreven door John Orloff, heeft regisseurs van naam voor de grote afleveringen, zoals Cary Joji Fukunaga, Anna Boden en Ryan Fleck, Dee Rees en Tim Van Patten.

De trailer ons een kijkje op de personages van Butler en Keoghan die als Amerikaanse piloten de lucht in gaan. De piloten krijgen hun rol toegewezen als onderdeel van een speciale groep die zich voorbereidt om “rechtstreeks Hitlers territorium binnen te gaan”. De beelden tonen een actievolle verhaallijn met explosieven, luchtgevechten en vliegtuigcrashes. Butlers personage Major Gale Cleven kun je aan het einde van de trailer horen zeggen: “We gaan niet ten onder zonder gevecht.”

De synopsis luidt: “Het weergeven van de psychologische en emotionele prijs die deze jonge mannen hebben betaald toen zij hielpen de verschrikkingen van Hitlers Derde Rijk te vernietigen, vormt de kern van Masters of the Air. Ongeacht het individuele lot, werd van hen allemaal een tol geëist.”

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en de gelijknamige roman van Donald L. Miller, volgt het plot de 100th Bomb Group, ook wel bekend als de “Bloody Hundredth”. In de geschiedenis stonden de “Bloody Hundredth” bekend als vliegeniers die in de Tweede Wereldoorlog onder risicovolle omstandigheden bomaanslagen uitvoerden op nazi-Duitsland. Andere acteurs in de serie zijn onder meer Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Josiah Cross, Branden Cook en Ncuti Gatwa.

Bekijk de nieuwe Masters of the Air trailer bovenaan en check de serie vanaf 26 januari 2023 bij Apple TV+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram