TRAILER: HBO Max toont eerste glimp van ‘It’ prequel-serie ‘Welcome to Derry’

'It' prequel-serie 'Welcome to Derry HBO

TRAILER: HBO Max toont eerste glimp van ‘It’ prequel-serie ‘Welcome to Derry’

HBO Max toont eerste glimp van ‘It’ prequel-serie ‘Welcome to Derry’ in nieuwe trailer. De serie moet in 2025 uitkomen.

HBO Max heeft officieel een eerste glimp onthuld van de IT prequel Welcome to Derry. De teaser laat zien hoe de komende serie verbonden is met de wereld van Stephen King, waardoor de spannende verhaallijn in de stad Derry wordt uitgebreid.

Hoewel Derry misschien niet de eerste plaats is waar je een vakantie boekt, houden de gebeurtenissen in Derry je geboeid. Warner Bros. Discovery heeft onlangs een reeks clips uitgebracht voor de komende shows voor 2024 en daarna. De It-prequel geeft een nieuwe kijk op shows als True Detective, The Penguin en House of the Dragon, en trekt de aandacht van fans over de hele wereld.

De serie is gemaakt door Andy Muschietti en zijn zus Barbara Muschietti. Welcome to Derry, geschreven door Jason Fuchs, heeft in de hoofdrollen Jovan Adepo, Chris Chalk, Taylour Paige, James Remar, Stephen Rider en Madeleine Stowe.

Andy zal meerdere afleveringen van de serie regisseren. In een verklaring zeiden broer en zus Muschietti: “Als tieners lazen we om de beurt hoofdstukken van Stephen King’s It totdat de dikke paperback in stukken viel. Het is een episch verhaal dat veel meer bevat dan wat we in onze It-films zouden kunnen ontdekken. We kunnen niet wachten om de diepten van Steve’s roman te delen, met al zijn hart, humor, menselijkheid en horror.”

De nieuwe serie zal in 2025 verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram