McDonald’s spinoff restaurant, CosMc’s, onthult volledig menu

mcdonalds cosmcs menu kaart

McDonald’s spinoff restaurant, CosMc’s, onthult volledig menu

Het CosMc’s menu is bekend. De menukaart van McDonald’s spinoff restaurant zit vol zoet en hartig eten en drinken.

mcdonalds cosmcs menu kaart

CosMc’s, het spin-off restaurant van McDonald’s, heeft zijn menu onthuld voor nieuwsgierige klanten. Hoewel de nieuwe fastfoodketen naar alle waarschijnlijkheid voorlopig nog niet in Nederland zal openen, is het interessant om te kijken wat er op de kaart staat.

Volgens McDonald’s is het drankmenu van CosMc’s “geworteld in het verkennen van dranken” en omvat het een scala aan speciale limonades en theesoorten, gemengde dranken en koude koffie, waaronder een Churro Frappé, S’mores Cold Brew, Turmeric Spiced Latte, Island Pick-Me -Up Punch en meer. Klanten hebben ook de mogelijkheid om hun drankje aan te passen met extra boba, smaaksiropen en energie- of vitamine C-shots, om er maar een paar te noemen.

Ondertussen worden degenen die op zoek zijn naar een complete maaltijd begroet met zowel zoete als hartige opties onder leiding van de Creamy Avocado Tomatillo Sandwich en Spicy Queso Sandwich, Hash Brown Bites en Pretzel Bites geserveerd met dipsauzen en desserts zoals de Caramel Fudge Brownies, Cookies. Er zullen ook enkele McDonald’s-klassiekers, zoals de Egg McMuffin en M&M’s McFlurry, verkrijgbaar zijn.

De eerste CosMc’s-vestiging wordt deze maand geopend in Bolingbrook, Illinois, met plannen om tegen eind 2024 uit te breiden naar 10 pilotlocaties door Amerika.

mcdonalds cosmcs menu kaart

mcdonalds cosmcs menu kaart

Fotocredits: McDonald’s – CosMc’s

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram