TRAILER: Dystopische film ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ heeft sterrencast

Furiosa: A Mad Max Saga

TRAILER: Dystopische film ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ heeft sterrencast

De dystopische film Furiosa: A Mad Max Saga heeft sterrencast met onder meer Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth.

George Miller heeft officieel de officiële trailer onthuld voor de aankomende prequel van Mad Max: Fury Road. De nieuwste film in de serie, Furiosa: A Mad Max Saga, zal in het voorjaar van 2024 in de bioscoop verschijnen.

De verhaallijn, mede geschreven door Miller en Nico Lathouris, volgt een jonge Furiosa die “wordt weggerukt uit het Groene Paleis van Vele Moeders en in de handen komt van een Biker Horde onder leiding van de Krijgsheer Dementus. Terwijl twee tirannen strijden om de macht over de Citadel, overleeft Furiosa vele beproevingen terwijl ze een weg terug naar huis plant door de Wasteland.”

De oorsprong van de Furiosa dateert van vóór de verfilming van Fury Road, toen Miller een eerste draft schreef om Charlize Theron te helpen bij het personage dat ze in 2015 speelde. Vanwege het succes van de film besloot Warner Bros. echter verder te gaan met de franchise.

In de film speelt Anya Taylor-Joy de rol van Imperator Furiosa, naast een cast met onder meer Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson en Quaden Bayles.

Furiosa: A Mad Max Saga gaat in première in mei 2024.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram