TRAILER: Prime Video deelt eerste ‘The Boys’ seizoen 4 teaserclip

eerste 'The Boys' seizoen 4 trailer

TRAILER: Prime Video deelt eerste ‘The Boys’ seizoen 4 teaserclip

De eerste ‘The Boys’ seizoen 4 trailer teaser is door Prime Video onthuld. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen hier.

Tijdens CCXP, de grootste stripconventie ter wereld, werden de aanwezige fans getrakteerd op een eerste blik op seizoen vier van The Boys. Prime Video deelde de teaser-trailer van het aankomende deel om een voorproefje te geven van de waanzin die zich zal afspelen in de voor een Emmy genomineerde hitdramaserie.

“In seizoen vier staat de wereld op het randje. Victoria Neuman is dichter dan ooit bij de Oval Office en dit onder de gespierde duim van Homelander, die zijn macht consolideert. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Becca’s zoon verloren, evenals zijn baan als leider van The Boys. De rest van het team is zijn leugens beu. Nu er meer op het spel staat dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is”, aldus Prime Video.

Bekijk de eerste The Boys seizoen 4 trailer teaser bovenaan en houd ons in de gaten voor de premièredatum van de serie bij Prime Video.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram