TRAILER: Eerste blik op de Bijbelse comedy ‘The Book of Clarence’

The Book of Clarence trailer

TRAILER: Eerste blik op de Bijbelse comedy ‘The Book of Clarence’

De eerste trailer voor de Bijbelse comedy The Book of Clarence is hier, inclusief soundtracks van JAY-Z, Kid Cudi en Lil Wayne.

Sony Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Book of Clarence. de nieuwe Bijbelse comedyfilm die begin volgend jaar in de bioscoop verschijnt.

Met LaKeith Stanfield in de hoofdrol als Clarence, zien we in de trailer hoe hij doet alsof hij wonderen verricht. Dit in een poging om als Jezus van Nazareth te worden gezien en aan de armoede te ontsnappen. Ondanks dat hij de mensen om hem heen oplicht om in zijn ‘wonderen’ te geloven, heeft hij niet de intentie iemand echt kwaad te doen. Met zijn hervonden roem weet hij zijn niveau in de samenleving te verhogen en wil hij een belangrijke stempel drukken op de wereld, net zoals hij Jezus ziet doen. Clarence komt er echter snel achter dat hij vijanden heeft gemaakt binnen het Romeinse rijk, waardoor zijn wonderwerk in een ramp verandert.

De Bijbelse komedie is geregisseerd door Jeymes Samuel en heeft naast Stanfield verder een indrukwekkende cast met David Oyelowo, Omar Sy, Benedict Cumberbatch, RJ Cyler, James McAvoy en Alfre Woodard. De film bevat ook een indrukwekkende lijst met artiesten voor de soundtracks, met onder meer JAY-Z, Kid Cudi en Lil Wayne. JAY-Z heeft eerder gezegd dat The Book of Clarence al ongeveer tien jaar in de maak is.

De comedy is vanaf half januari 2024 in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram