TRAILER: Seth MacFarlane’s ‘Ted’ krijgt een prequel-serie

ted serie traile prequel stream

TRAILER: Seth MacFarlane’s ‘Ted’ krijgt een prequel-serie

Seth MacFarlane’s Ted krijgt een prequel-serie en de eerste trailer is nu te bekijken. De Ted-serie komt volgend jaar naar Peacock.

Ted, de ordinaire pratende teddybeer, is een naam die we al jaren niet meer hebben gehoord, aangezien de originele door Seth MacFarlane geschreven film inmiddels al meer dan tien jaar oud is. Het comedy-fenomeen bereidt echter zijn triomfantelijke terugkeer voor in de nieuwe Ted serie voor Peacock, eveneens geschreven door MacFarlane. In januari moet de nieuwe creatie te streamen zijn.

MacFarlane zal opnieuw de stem van Ted inspreken, met Max Burkholder, Scott Grimes en Alanna Ubach in de hoofdrol als de familie Bennett, met Giorgia Whigham als neef Blaire. Er is nog niet aangekondigd dat de originele filmsterren Mila Kunis en Mark Wahlberg terugkeren. Onder leiding van een “supergrote” eerste aflevering zal de serie fans meenemen op een hilarische, nostalgische reis – voor 18 jaar en ouder-kijkers – terug naar de jaren ’90.

Hieronder vind je het plot:

“Het is 1993 en het moment van roem van Ted de beer is voorbij. Hij woont nu thuis in Framingham, Massachusetts met zijn beste vriend, de 16-jarige John Bennett (Burkholder), samen met John’s ouders, Matty en Susan (Grimes en Ubach) en neef Blaire (Whigham). Ted heeft misschien een slechte invloed op John, maar uiteindelijk is hij een loyale vriend die altijd bereid is zich in te spannen voor vriendschap.”

Alle zeven afleveringen van de serie gaan op 11 januari 2024 in première op Peacock. Stream de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram