Nieuwe Philipp Plein NO LIMIT$ GOLD herengeur brengt de alchemie van succes

Philipp Plein No Limits Gold parfum

Nieuwe Philipp Plein NO LIMIT$ GOLD herengeur brengt de alchemie van succes

Nieuwe Philipp Plein NO LIMIT$ GOLD herengeur brengt de alchemie van succes. De parfum voor mannen is nu verkrijgbaar.

Philipp Plein No Limits Gold parfum

Philipp Plein heeft zijn derde geur binnen de NO LIMIT$ collectie gelanceerd. NO LIMIT$ GOLD brengt ons de alchemie van succes. Een gouden creditcard om de meest luxueuze club te betreden en illusie om te zetten in werkelijkheid, aldus het merk.

De Duitse ontwerper Philipp Plein maakt sinds 2008 naam in de modewereld met zijn opvallende ontwerpen met doodshoofden en vele Swarovski stenen. Sterren als Snoop Dogg, Madonna en Paris Hilton zitten vooraan bij zijn excentrieke modeshows en Philipp Plein verovert sinds een paar jaar ook de parfumwereld.

DE ALCHEMIE VAN SUCCES

Achter de vaste blik van Philipp Plein flitst een oneindige Melkweg van ideeën snel achter elkaar voorbij. We zijn in zijn gedachten, boordevol visioenen zo scherp als foto’s, klaar om te worden omgezet in succesvolle projecten.

NO LIMIT$ GOLD is de alchemie van succes, de grens tussen echt en onwerkelijk, concreet en abstract: het bewijs dat de lijn tussen visie en werkelijkheid fijner is dan we denken. Plein spoort ons aan om onze grenzen te verleggen, onze ideeën de vrije loop te laten en onze golden touch te cultiveren om te bereiken wat we allemaal willen: Succes.

Gevangen in de iconische creditcardflacon van $1 biljoen, is NO LIMIT$ GOLD een uitnodiging om de meest luxueuze club binnen te gaan, waar alles de kleur van goud heeft en succes aan de horizon van ieders bereik ligt.

Philipp Plein No Limits Gold parfum

EEN GOUDEN KANS

Het is de geur van de zon en goud, van succes en positiviteit: een magnetische persoonlijkheid die, eenmaal op de huid, zijn charisma en charme ontketent en kansen vergroot.

NO LIMIT$ GOLD is een houtachtige, oriëntaalse geur die vanaf het eerste moment zijn lef onthult: het is de geur van goud en zon, meesterlijk geïnterpreteerd door meesterparfumeur Alberto Morillas. Verwacht Bergamot, pompelmoes, gember, elemi, oranjebloesem, geranium, amberhout, benzoë, patchouli.

Philipp Plein No Limits Gold parfum

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram