“Netflix Games is van plan om een ‘Grand Theft Auto’ titel uit te brengen”

Netflix Games Grand Theft Auto spel

“Netflix Games is van plan om een ‘Grand Theft Auto’ titel uit te brengen”

Netflix Games is naar verluidt van plan om een eigen Grand Theft Auto-titel uit te brengen. Het doel is meer abonnees.

Netflix Games Grand Theft Auto spel

Een nieuwe Grand Theft Auto-game zou weleens zijn weg kunnen vinden naar Netflix Games. Volgens berichten zal de titel niet de langverwachte game GTA VI zijn, maar hoogstwaarschijnlijk een spin-off van mobiele games, aangezien gamen op smartphones momenteel de enige manier is om toegang te krijgen tot Netflix Games.

De dienst heeft onlangs verschillende game-ontwikkelingsstudio’s overgenomen en is bezig met het bespreken van een GTA-game via een licentieovereenkomst met Take-Two Interactive, de uitgever van de gamefranchise.

Een analist vertelt de Wall Street Journal verder dat Netflix tot nu toe maar liefst $ 1 miljard aan games heeft uitgegeven en dat ze hun gamingservice hoogstwaarschijnlijk zullen uitbreiden naar AAA-titels omdat ze op zoek zijn naar meer gamemanagers. Het valt echter nog te bezien of deze stap meer abonnees zal aantrekken.

Ondertussen wordt vermoed dat GTA VI van Take-Two Interactive en Rockstar Games ergens tussen 1 april 2024 en 31 maart 2025 zal verschijnen. Take-Two CEO Strauss Zelnick deelde eerder in een CNBC-interview dat ze “een zeer robuuste pijplijn van titels” hebben en “geweldige vooruitzichten voor het fiscale jaar 2025” verwachten, waar ze ongeveer $8 miljard aan nettoboekingen zouden kunnen genereren. GTA VI zal normaliter de titel moeten zijn die hen dit zal opleveren.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram