Balenciaga brengt nieuwe Cargo Sneaker uit

Balenciaga Cargo Sneaker

Balenciaga brengt nieuwe Cargo Sneaker uit

De nieuwe Balenciaga Cargo Sneaker maakt onlangs zijn debuut bij de SS24-show tijdens Paris Fashion Week.

Balenciaga Cargo Sneaker

Afgelopen weekend presenteerde Demna zijn lente/zomercollectie 2024 voor Balenciaga, wat een echte terugkeer naar vorm betekende. Tijdens de theatrale showcase sierden familie en vrienden de catwalk in echte Demna-stijl – waarmee hij een van zijn meest intieme catwalkshows tot nu toe neerzette. In navolging hiervan heeft Balenciaga nu zijn nieuwe Cargo Sneaker uitgebracht, die deze week pas zijn officiële debuut op de catwalk maakte.

De sneaker markeert een exclusieve release en heeft de kenmerkende gigantische proporties van Balenciaga – potentieel net zo groot of groter dan de vorige dikke sneakers van het merk, zoals de Track Runner en Triple S. De sneaker bestaat uit een microvezel en mesh in de kleuren grijs, zwart en geel .

Wat ook opvalt aan de schoen zijn de versterkte volumes en reflecterende details die de zool, achterkant en delen van het bovenwerk omvatten. Bovendien bevat de schoen subtiele versleten details die bijdragen aan de enigszins dystopische en futuristische look. Andere details van de schoen zijn onder meer een geborduurd Balenciaga-logo op de tong en het bovenwerk, naast een 3B-sportlogo op de zijkanten. Het is ook belangrijk op te merken dat de oversized pasvorm van de schoen twee maten omvat.

Bekijk het nieuwe sneakermodel in de beelden hieronder. De Balenciaga Cargo Sneaker kost € 1.190 en is nu online verkrijgbaar. Let op, hij is beperkt verkrijgbaar tot slechts 1.000 exemplaren.

Balenciaga Cargo Sneaker

Balenciaga Cargo Sneaker

Balenciaga Cargo Sneaker

Balenciaga Cargo Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram