TRAILER: In ‘Squid Game: The Challenge’ strijden 456 echte deelnemers om $ 4,56 miljoen

Netflix Squid Game The Challenge Trailer

TRAILER: In ‘Squid Game: The Challenge’ strijden 456 echte deelnemers om $ 4,56 miljoen

In de Squid Game: The Challenge trailer zien we voor het eerst hoe 456 echte deelnemers strijden om $ 4,56 miljoen. Ga jij kijken in november?

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende spelshow gebaseerd op de hitserie Squid Game. Echt geld en echte deelnemers, later dit jaar bij de streamingdienst.

De spelshow, getiteld Squid Game: The Challenge, staat gepland voor release op 22 november, wat kenbaar werd gemaakt tijdens het Tudum-fanevenement van Netflix eerder deze zomer. Tijdens de show strijden 456 echte spelers om de hoofdprijs van $ 4,56 miljoen via een reeks uitdagingen gebaseerd op de recordbrekende Koreaanse scriptserie.

“Hoewel de realityversie van ‘Squid Game’ geen kwestie van leven of dood is, staat er nog steeds veel op het spel. 456 spelers zullen strijden om $ 4,56 miljoen te winnen, de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv. Door middel van een reeks spellen zal elke speler tot het uiterste worden gedreven en gedwongen worden zichzelf af te vragen hoe ver hij zal gaan om te winnen, met opportunistische allianties, moordende strategieën en tijdig verraad als gevolg.”

Ondanks de mooie vooruitzichten, werd de show in januari nog doorzeefd met controverse, toen Variety meldde dat verschillende deelnemers medische hulp nodig hadden nadat ze tijdens de productie waren ingestort als gevolg van vermoeidheid en barre weersomstandigheden. De show is opgenomen in studio’s in Groot-Brittannië.

Bekijk de officiële Squid Game: The Challenge trailer bovenaan, voorafgaand aan de aankomende première in november.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram