Eerste blik op Fear of God x adidas Rivalry Low 86 sneakers

Fear of God x adidas Rivalry Low 86

Eerste blik op Fear of God x adidas Rivalry Low 86 sneakers

We hebben een eerste blik op aankomende Fear of God x adidas Rivalry Low 86 sneakers. De schoenen komen in een grijs suède.

Fear of God x adidas Rivalry Low 86

Fans wachten al meer dan drie jaar op de aangekondigde Fear of God x Adidas-samenwerking. Hun eerste gezamenlijke sneaker-release laat dus even op zich wachten, maar nu lijkt het dat het duo dit jaar eindelijk klaar is om schoenen te lanceren. Het aantal gelekte paren wijst erop dat er wat op komst is. Nog maar een paar dagen geleden bijvoorbeeld verscheen er opnieuw een paar – een sneaker schijnbaar geïnspireerd door de Retropy E5 – en vandaag verschijnt er weer een ander model.

Fear of God heeft een herwerking van de adidas Rivalry Low 86 voor ons in petto en heeft het silhouet gemoderniseerd met een platformzool, strak lijnenwerk en een hoogwaardige suède afwerking. Het monochromatische bovenwerk is grijs, met elementen zoals de Three Stripes die terugkeren naar de middenvoet. Als je beter naar de verhoogde zool kijkt, zie je dat de gladde, gebroken witte afwerking een effen adidas-logo bevat op de zijkant van de hiel en het “FEAR OF GOD”-stempel op de hiel, dat enkele centimeters onder het grijze Trefoil-logo op de bovenkant rust.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Knowing Kicks (@knowing_kicks)

We wachten nog steeds op definitief bericht over Fear of God’s debuut adidas-collectie, inclusief deze versie van de Rivalry Low 86.

Houd ons in de gaten voor updates omtrent de Fear of God x adidas Rivalry Low 86 sneaker en meer, want het eerste deel van het duo zou tegen het einde van het jaar in de schappen moeten liggen voor het herfst/winter 2023-seizoen.

Fear of God x adidas Rivalry Low 86

Fear of God x adidas Rivalry Low 86

Fotocredits: @knowing_kicks

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram