Nieuwe Fear of God x adidas sneaker lijkt onderweg

Fear of God x adidas sneaker 2023

Nieuwe Fear of God x adidas sneaker lijkt onderweg

Een nieuwe Fear of God x adidas sneaker lijkt onderweg en is een aanvulling op de lijst met schoenmodellen uit de langverwachte samenwerking.

Fear of God x adidas sneaker 2023

Het is bijna drie jaar geleden dat Fear of God en adidas hun langdurige samenwerking aankondigden. Desondanks moeten de twee hun eerste volwaardige project nog officieel lanceren. In 2022 toonde een kleine INNERSECT-tentoonstelling in Shanghai het nieuwe handelsmerk van het duo en eerder dit jaar werd een schare gelekte schoenen vergezeld door een korte opname in Fear of God’s debuut catwalkshow voor herfst/winter 2023.

Nu heeft een nieuw lek @kicksdong geïnformeerd over wat ze van de samenwerking kunnen verwachten. De sneaker zelf leent schijnbaar designtaal van de adidas Retropy E5, met zijn inkepingen en overlays in de middenzool, terwijl grijs het bovenwerk siert en witte tinten de zool.

Als je de constructie van dichterbij bekijkt, gaan suède en ripstop over en weer, terwijl de traditionele Three Stripes terugkeren naar de middenvoet. De laatste details komen in de vorm van een “FEAR OF GOD”-stempel op de hiel – die tot nu toe standaard op de schoenen van het duo te zien is – en aan de lichte rimpelzool.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kicksa luo luo (@kicksdong)

Op het moment van schrijven hebben noch Fear of God, noch Adidas enige details bevestigd rond het debuut van hun eerste collectie en de release van dit specifieke model. Houd ons in de gaten voor updates, want we verwachten dat de eerste levering van het duo tegen het einde van het jaar in de schappen zal liggen.

Fear of God x adidas sneaker 2023

Fear of God x adidas sneaker 2023

Fotocredits: Kicksdong

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram