TRAILER: Eerste bewegende beelden ‘The Continental: From the World of John Wick’ zijn hier

The Continental: From the World of John Wick trailer

TRAILER: Eerste bewegende beelden ‘The Continental: From the World of John Wick’ zijn hier

De eerste The Continental: From the World of John Wick trailer is onthuld. De driedelige prequel-serie start in september met streamen bij Peacock.

Peacock heeft de eerste trailer onthuld voor The Continental: From the World of John Wick, de driedelige prequel-serie van de John Wick-franchise. We krijgen als kijker een meeslepend achtergrondverhaal te zien van het beruchte hotel-voor-huurmoordenaars, The Continental Hotel, vanuit het standpunt van een jonge Winston Scott in New York City in de jaren 70.

De ongeveer drie minuten durende trailer is gevuld met klassieke Wick-actiescènes en geestige oneliners, en bevat een hele reeks nieuwe gezichten. Terwijl Colin Woodell schittert als hotelconciërge Scott, voegt Mel Gibson zich bij de cast als een hoofdpersoon genaamd Cormac. Andere castleden zijn Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb en Peter Greene.

Basil Iwanyk, uitvoerend producent, deelt het volgende met betrekking tot het algehele plot van de serie: “De vier Wick-films spelen zich af over een periode van 3 maanden. John jaagt of wordt achtervolgd. Er is geen tijd geweest om even op adem te komen, om het publiek dieper in de wereld en haar bewoners te laten graven. In The Continental hebben we eindelijk de ruimte om deze personages te verkennen, hoe ze werden wie ze zijn en hoe The Continental het epicentrum van deze wereld werd.”

“Winston, je broer heeft iets van me gestolen”, zegt Cormac tegen Scott. “Wat hij heeft meegenomen, is erg belangrijk voor veel gevaarlijke mensen … Vind hem – want als je dat niet doet, zal ik het gewicht van deze hele instelling op jullie beiden neerstorten.” Dit stuurt vervolgens Scott op zijn verraderlijke reis naar de mysterieuze onderwereld van het hotel, waar hij hoopt zijn broer, Frankie, te vinden.

The Continental: From the World of John Wick wordt over drie avonden uitgerold, met de première, Night 1, uitgezonden bij streamingdienst Peacock op vrijdag 22 september. Night 2 komt een week later op Peacock, op 29 september, en Night 3, de finale van de serie, op 6 oktober.

Volgens Iwanyk zal de serie “actie die waanzinnig cool en inventief is” bevatten, evenals “Easter eggs die de hardcore Wick-fans zullen opwinden”. Maar zijn favoriete onderdeel? “Een visie op het New York van de jaren 70 die de sexiness, edginess en viscerale stijl belichaamt waar de franchise bekend om staat. Deze show zal er koeler uitzien, klinken en ruiken dan welke show dan ook.”

Stream de The Continental: From the World of John Wick trailer bovenaan

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram