Dynamisch debuut op Goodwood Festival of Speed voor Polestar 3 en nieuwste prototypes van Polestar 5

Polestar 3

Dynamisch debuut op Goodwood Festival of Speed voor Polestar 3 en nieuwste prototypes van Polestar 5

Een dynamisch debuut op het Goodwood Festival of Speed voor de Polestar 3 en de nieuwste prototypes van Polestar 5. Bekijk de nieuwe Polestars hieronder.

Polestar 3

Polestar is terug op het Goodwood Festival of Speed waar enkele   toekomstige modellen hun dynamische debuut maken, waaronder de Polestar 3 en de Polestar 5.

In de First Glance Paddock, tegenover de Polestar-stand, worden de 380 kW/517 pk sterke Polestar 3 en 650 kW/884 pk sterke Polestar 5-prototypes vergezeld door de 350 kW/476 pk sterke Polestar 2 BST edition 230. Elk model maakt tijdens het festival twee keer per dag de heuvelklim.

“We laten onze nieuwste prototypes graag op Goodwood aan het publiek zien. De productie van de Polestar 3 start in het eerste kwartaal van 2024, dus het is tijd om ’m voor het eerst de beroemde heuvel op te zien rijden. Deze SUV voor het elektrische tijdperk ziet er fantastisch uit en is een uitzonderlijke auto om te bezitten. Het nieuwste prototype van de Polestar 5 is ook aanwezig. Hij is ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk, dus Goodwood voelt als een thuisbasis voor onze elektrische 4-deurs GT”, zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

Op de hoofdstand van Polestar zijn de Polestar 3, de vernieuwde Polestar 2 met achterwielaandrijving en het elektrische roadsterconcept van Polestar te zien. De Polestar 3 is ook te ervaren op de Electric Avenue.

De vernieuwde Polestar 2 en de in een gelimiteerde oplage geproduceerde BST edition 230 zijn beide online verkrijgbaar. De Polestar 3 kan ook online worden besteld. Deze nieuwe Polestar staat binnenkort in de Polestar Spaces en is naar verwachting vanaf het tweede kwartaal van 2024 leverbaar. De lancering van de Polestar 5, de productie-evolutie van de Polestar Precept, staat gepland voor 2024. De Polestar 6, de productie-evolutie van het elektrische roadsterconcept, wordt gelanceerd in 2026.

Om de nieuwe afbeeldingen van de Polestar 5 te zien, scroll je langs de afbeeldingen hieronder van Polestar 3.

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 5

Polestar 5

Polestar 5

Polestar 5

Via Polestar NL

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram