OMEGA en Swatch keren terug met de “Strawberry Moon” MoonSwatch

OMEGA x Swatch Strawberry Moon MoonSwatch

OMEGA en Swatch keren terug met de “Strawberry Moon” MoonSwatch

De OMEGA x Swatch Strawberry Moon MoonSwatch is de nieuwste toevoeging aan de OMEGA x Swatch-collectie en komt met aardbeienmotief.

OMEGA x Swatch Strawberry Moon MoonSwatch

Gisteren brachten OMEGA en Swatch een Strawberry Moon-versie uit van hun “Misson to Moonshine Gold” MoonSwatch-samenwerking.

Of de naam een indicatie is van het uiterlijk? We kunnen gerust stellen dat dit het geval is, maar toch is dit geen vervelend fruitig horloge. Deze Strawberry Moon-editie is zeker de meest excentrieke binnen de collectie tot dusverre, maar is wel degelijk relatief ingetogen. In aanvulling op de vrij onopvallende kleurenschema’s van het horloge, zien we levendige aardbeienmotieven over de met lume gevulde chronograaf secondewijzer.

Net als het vorige Pink Moon-model dat in mei werd onthuld, is de centrale chronograafwijzer handgemaakt onder een specifieke volle maan met een certificaat om het te bewijzen. In het geval van deze tijdverteller is het gemaakt onder de aardbeienmaan van juni, waar het ook zijn naam aan ontleent.

De rest van het uurwerk blijft trouw aan de “Misson to Moonshine Gold” met zijn grijs getinte biokeramische kast, matzwarte wijzerplaat, klittenband, quartz uurwerk en een prijs van € 285,-.

Synoniem aan alle eerdere MoonSwatch-lanceringen, wordt het horloge verkocht tijdens tijd-exclusieve evenementen in een specifieke lijst van steden en Swatch-winkels over de hele wereld.

Bekijk de OMEGA x Swatch Strawberry Moon MoonSwatch in de beelden hieronder. Ga voor meer informatie over deze referentie naar de speciale pagina via de officiële website van Swatch.

OMEGA x Swatch Strawberry Moon MoonSwatch

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram