Top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter

Top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter

Top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter

De top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter? Wij hebben een aantal van de meest populaire luxe jassenmerken op een rij gezet.

Top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter

Fotocredits: Prada

Het duurt gelukkig nog even, maar we moeten het er alvast over hebben. Als de winter straks weer nadert, dan willen we allemaal de kou kunnen trotseren met stijl en comfort. Of je nu een stijlvolle, functionele of luxueuze jas zoekt, er zijn genoeg opties om uit te kiezen.

Hier is een overzicht van de top 10 exclusieve herenjassen voor de aankomende winter.

Canada Goose: voor de extreem koude winters
Canada Goose staat bekend om het leveren van warmte in de meest extreme weersomstandigheden. Hun parka’s, met iconische capuchons omzoomd met bont, zijn ontworpen om de koudste winters te weerstaan. Een Canada Goose jas is een geweldige investering als je op zoek bent naar functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

Parajumpers: technische excellentie en stijl
Parajumpers combineert technische innovatie met stijl. Het merk, geïnspireerd op het reddingsteam van de Alaskaanse wildernis, creëert jassen die extreme kou kunnen weerstaan zonder in te leveren op stijl. De populaire Gobi bomberjas is een uitstekende keuze voor stedelijke avonturiers.

Dsquared2: gedurfde mode-statement
Dsquared2, opgericht door de Canadese tweeling Dean en Dan Caten, staat bekend om zijn opvallende stijl. Hun jassen zijn geen uitzondering. Van opvallende bomberjassen met opvallende logo’s tot meer subtiele leren jassen, Dsquared2 biedt een breed scala aan opties voor de modieuze man.

Stone Island: sportief en innovatief
Stone Island is een pionier in het gebruik van innovatieve stoffen en technieken. De Stone Island wintercollectie omvat veelzijdige jassen, van donzen jassen met hun kenmerkende afneembare logo-badge tot lichtgewicht softshell-jassen. Als je op zoek bent naar technische uitmuntendheid en sportieve esthetiek, kijk dan niet verder dan Stone Island.

CP Company: casual verfijning
CP Company combineert Italiaanse vakmanschap met casual stijl. Bekend om hun Mille Miglia ‘goggle’ jassen, biedt het merk een assortiment winterjassen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Of je nu een klassieke wollen mantel of een gewatteerde donsjas kiest, met een CP Company jas ben je klaar voor de winter in stijl.

Moncler: luxueuze bergstijl
Moncler, oorspronkelijk een merk voor bergbeklimmers, is synoniem geworden met luxueuze wintermode. De kenmerkende glanzende donsjassen van het merk zijn even stijlvol als warm, waardoor je zowel in de stad als in de bergen stijlvol blijft.

Belstaff: avontuurlijke traditie
Belstaff is bekend om zijn wax- en lederen jassen die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met een avontuurlijke geest, waardoor de jassen ideaal zijn voor zowel de landelijke als de stedelijke omgeving.

Burberry: tijdloze elegante
Burberry’s trenchcoats zijn een tijdloos kledingstuk dat nooit uit de mode raakt. Gemaakt van hoogwaardig katoen-gabardine, zijn ze zowel waterdicht als ademend, waardoor ze ideaal zijn voor de natte winterdagen. Burberry biedt ook een selectie van luxueuze donsjassen voor de koudere dagen.

Prada: hedendaagse luxe
Prada staat bekend om zijn minimalistische, verfijnde stijl. Hun winterjassen, van stijlvolle wollen overjassen tot technische donsjassen, zijn het toonbeeld van hedendaagse luxe. Een Prada-jas is de perfecte keuze voor de modebewuste man.

Zegna: italiaanse verfijning
Ermenegildo Zegna staat bekend om zijn Italiaanse vakmanschap en verfijnde stijl. Of je nu kiest voor een klassieke wollen parka of een technische donsjas, een Zegna-jas is altijd een stijlvolle keuze.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram