GIVEAWAY: Win tickets voor No Art Festival

Win 2x tickets voor No Art Festival 2023

GIVEAWAY: Win tickets voor No Art Festival

Win tickets voor No Art Festival 2023 en bezoek op 24 juni a.s. het Flevopark voor een waanzinnig feestje. Kom je dansen op Peggy Gou, ANOTR en Moodymann?

Win 2x tickets voor No Art Festival 2023

Na de succesvolle eerste editie van het No Art Festival bij de NDSM-werf vorig jaar worden bezoekers ook dit jaar getrakteerd op een onvergetelijke en unieke ervaring, waar kunst en muziek centraal staan.Wil jij er dit weekend bij zijn? Wij geven een aantal kaarten weg!

Op 24 juni tovert No Art het Amsterdamse Flevopark om tot een waar house en elektronisch mecca, met een bijzondere line-up van ‘s werelds grootste artiesten en opkomende talenten die normaliter strikt geheim worden gehouden.

Win 2x tickets voor No Art Festival 2023

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner, maar naast Gou, halen de mannen van No Art ook ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou naar het Amsterdamse Flevopark op 24 juni.

De reguliere kaartverkoop met early release, first release, second release en inmiddels ook final release tickets is compleet uitverkocht. Met een line-up vol internationale sterren, kunstzinnige activiteiten en een ongeëvenaarde sfeer belooft het een onvergetelijke ervaring te worden.

Tickets voor No Art Festival waren via noartmusic.com verkrijgbaar, maar je bwnt nu dus overgeleverd aan Ticketswap. Kaarten voor Synergy Festival op vrijdag 23 juni zijn via stichtingsynergy.com verkrijgbaar. Bezoek de website voor meer informatie.

Win 2x tickets voor No Art Festival 2023

Win 2 tickets voor de No Art Festival 2023.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘geenkunst’ + jouw NAW-gegevens. Wie weet ontvang jij uiterlijk 23 juni de gratis kaarten voor het festival.

Meedoen kan t/m vrijdag 23 juni 12:00. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BROADEN YOUR MIND (@noartmusic)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram