Coachella kondigt data voor 2024 aan en tickets kopen kan vanaf vrijdag

wanneer is coachella 2024 tickets kopen

Coachella kondigt data voor 2024 aan en tickets kopen kan vanaf vrijdag

Wanneer is Coachella 2024? De data voor Coachella 2024 zijn bekend en advanced tickets kopen kan vanaf vrijdag 16 juni.

wanneer is coachella 2024 tickets kopen

Het Coachella Valley Music and Arts Festival van dit jaar is nog maart kort geleden, maar de data voor het evenement van volgend jaar zijn al onthuld. Het is officieel, dus je kunt je vluchten boeken, je roadtrips plannen en toeleven naar de weekenden van 12 tot 14 april en 19 tot 21 april 2024. Indio’s geliefde festival zal ook in komend kalenderjaar neerstrijken bij de Empire Polo Club.

Het jaar 2024 moet grote schoenen vullen als het gaat om de line-up, aangezien het festival van dit jaar een behoorlijk breed scala aan talent verwelkomde. In weekend één gaf Frank Ocean een controversieel optreden op de slotavond van het festival, terwijl in weekend twee een headliner-set op zondag te zien was van het krachtige EDM-trio Four Tet, Fred Again.. en Skrillex. Andere headliners waren BLACKPINK en Bad Bunny, terwijl andere grote namen, zoals Kali Uchis, Metro Boomin en Charli XCX, de genres nog eens extra uitbreidden.

De advanced Coachella 2024 tickets kopen kan met ingang van aanstaande vrijdag 16 juni 20:00 uur Nederlandse tijd. Let wel, vroege vogels hebben een account op AXS nodig om kaartjes te kopen, met algemene toegangsprijzen vanaf $ 499,99 en VIP-passen vanaf $ 1.069.

Schrijf je nu in voor de voorverkoop op de website van Coachella.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coachella (@coachella)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram