CADEAUTIP: Vier Vaderdag met deze bijzondere ervaringen

Drijvend tiny house Java Island – Vinkeveen

CADEAUTIP: Vier Vaderdag met deze bijzondere ervaringen

Op zoek naar een last minute Vaderdag cadeautip? Vier Vaderdag met deze bijzondere ervaringen bij Airbnb. Het ultieme Vaderdagcadeau.

last minute Vaderdag cadeautip

Voor wie op zoek is naar een bijzonder en persoonlijk cadeau om de fantastische vaderfiguren in hun leven te vieren, heeft Airbnb de oplossing. Geef je vader deze Vaderdag een ervaring cadeau met een unieke overnachting. Airbnb heeft een lijst met passende overnachtingen voor ieder vaderfiguur. Van slapen op het water en midden in de natuur voor de vader die graag buiten is, tot een smaakvol ingericht verblijf voor een stijlvolle getaway.

Weet je niet zeker welke overnachting jouw vader zou willen?

Met een Airbnb giftcard kan hij zelf kiezen waar hij wil slapen. Met een giftcard boek je allerlei accommodaties, van luxe woningen tot strandhuisjes. Je kunt een giftcard cadeau doen vanaf €100,-, om een vader zelf zijn favoriete overnachting te laten kiezen.

Voor de vader die dol is op water

Ontspant jouw vader pas echt als hij op of bij het water is? Dan is een verblijf op een drijvend huis het perfecte uitje. Een woonboot geeft je het gevoel midden in de natuur te zijn, zonder dat je inlevert op comfort. Dichter bij het water krijg je het niet!

Drijvend tiny house Java Island – Vinkeveen

Drijvend tiny house Java Island – Vinkeveen

Voor de vader die graag in de natuur is

Soms is tijd doorbrengen in de natuur het beste cadeau dat je kunt geven. Een plek om urenlang buiten te wandelen, of juist met een biertje op het gras te genieten van de stilte.

Slapen tussen de schapen in tiny Wineyhouse - Gelderland

Slapen tussen de schapen in tiny Wineyhouse – Gelderland

Voor de vader die gek is op design

Als jouw vader houdt van kunst en van smaakvol ingerichte huizen, dan geeft deze prachtige accommodaties uit de categorie Design voldoende inspiratie voor een stijlvolle getaway.

Art Residence - Maastricht

Art Residence – Maastricht

Voor de vader die enthousiast wordt van historie en cultuur

Dit prachtige verblijf uit de onlangs gelanceerde categorie Historische huizen maken een weekendje door de tijd reizen mogelijk. In een oud kasteel geef je jouw vader het droomverblijf waarin hij zich de koning te rijk kan voelen.

Kasteel Sterkenburg – bij Utrecht

Kasteel Sterkenburg – bij Utrecht

Vaders kunnen nu ook notities over hun favoriete listings opslaan en toevoegen met de vernieuwde “wishlists” die onlangs in onze 2023 Summer Release zijn geïntroduceerd. Wishlists hebben nu een vernieuwde interface, opslaan met één tik en een verbeterde kalender die de beschikbaarheid van de gewenste woningen toont – waardoor het gemakkelijker wordt om samen het perfecte verblijf voor Vaderdag uit te zoeken!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram