Off-White en Casa Jondal verwelkomen de zomer op Ibiza

Off-White Casa Jondal Ibiza

Off-White en Casa Jondal verwelkomen de zomer op Ibiza

Off-White en Casa Jondal verwelkomen de zomer op Ibiza met op maat gemaakte ligbedden, handdoeken, strandbenodigdheden en meer.

Off-White Casa Jondal Ibiza

Off-White is voor de zomer geland op de Balearen. Nu het strandseizoen begint, heeft Off-White het beroemde eiland van Spanje overgenomen, althans, in het bijzonder Casa Jondal op Ibiza. Door de zorgeloze houding van het eiland in zich op te nemen en de eigentijdse visies van het fashionmerk te kanaliseren, breidt het merk zijn aanbod voor deze zomerse vakantiecapsule uit.

Bij Casa Jondal worden zomerse essentials van het Off-White-merk, waaronder raffia en linnen stukken, verfraaid met de kenmerkende Jonal-rode stiksels van het iconische restaurant, evenals de “CANT’T WAIT”-graphics van de collectie. Voor de rest van juli en augustus staat Casa Jondal synoniem aan een Off-White-zomer, aangezien het volledig gekleed zal zijn in het aanbod van het merk.

Als we kijken naar de accessoires dan zien we een paar espadrilles met het Jonal-rode stiksel en twee draagtassen, een van canvas en raffia. Beide tassen zijn voorzien van het “CAN’T WAIT” -motiefborduurwerk, terwijl aangaande de kleding een macramé sarong wordt geleverd, evenal zwemkleding voor mannen en vrouwen.

Off-White transformeert Casa Jondal met zijn op maat gemaakte co-branded handdoeken, ligbedden, kussens, banken en meer. De ontwerpen weerspiegelen de hedendaagse visie van Off-White op de ontsnapping aan de kust, gecombineerd met de esthetiek van een Spaanse zomervakantie. Kenmerkende accenten van Off-White, waaronder de logo’s en pijlen, gecombineerd met de Jonal-rode en ecru accenten geven de ruimte een meeslepende ervaring.

Wanneer kom jij naar Off-White en Casa Jondal op Ibiza?

Off-White Casa Jondal Ibiza

Off-White Casa Jondal Ibiza

Off-White Casa Jondal Ibiza

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram