OpenAI lanceerde ChatGPT-app voor iOS

ChatGPT-app voor iOS

OpenAI lanceerde ChatGPT-app voor iOS

OpenAI lanceerde ChatGPT-app voor iOS in de Verenigde Staten, waarmee diens spraakherkenningssysteem, Whisper wordt geïntegreerd.

ChatGPT-app voor iOS

Terwijl OpenAI zijn populaire AI-chatbot blijft upgraden, waarmee de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid worden verhoogd, maakt het bedrijf deze dienst nu ook gemakkelijker toegankelijk door de ChatGPT-app op iOS. Ideaal voor hen die veel onderweg zijn.

Deze versie van ChatGPT is nu beschikbaar in de Amerikaanse App Store en is gratis te gebruiken. Nederland en de rest van Europa moet snel volgen.

De app synchroniseert jouw geschiedenis op verschillende apparaten. Het integreert ook het open-source-spraakherkenningssysteem Whisper, dat transcriptie in meerdere talen en vertaling naar het Engels mogelijk maakt, zelfs met een slechte geluidskwaliteit of overmatig achtergrondgeluid.

Voor ChatGPT Plus-abonnees biedt de app exclusieve toegang tot de mogelijkheden van GPT-4, waardoor nauwkeurigere en gedetailleerdere antwoorden mogelijk zijn. Plus-abonnees krijgen ook vroege toegang tot nieuwe functies en snellere responstijden.

De uitrol van de ChatGPT-app voor iOS is nog maar het begin. Na de eerste uitrol in de VS is het bedrijf van plan om de komende weken uit te breiden naar andere landen, waardoor de app nog toegankelijker wordt voor mensen over de hele wereld. OpenAI is ook van plan om in de nabije toekomst een ChatGPT-app voor Android-gebruikers uit te brengen.

Lees hier meer en download de app nu.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram