The North Face introduceerde recentelijk de nieuwe NSE-collectie

The North Face NSE

The North Face introduceerde recentelijk de nieuwe NSE-collectie

De nieuwe The North Face NSE-collectie is onlangs onthuld en sinds enkele weken verkrijgbaar in de winkel en online.

The North Face NSE

The North Face heeft onlangs de eerste NSE-collectie van dit seizoen uitgebracht en de designtaal is geïnspireerd op het avontuurlijke nachtleven van de vroege jaren 2000. Deze NSE-variant viert de rebelse, originele kunstvormen die kenmerkend waren voor die tijd, waarbij dit gedachtegoed is versterkt door de Londense artiest Kam-BU.

De nieuwe kledingcollectie heeft energieke, nieuwe kleurcombinaties op iconische items en combineert stad en natuur om iedereen te inspireren met hun motto ‘Never Stop Exploring’. Kunstenaar en klimaatactivist Kam-BU heeft zelfs de nieuwe single “Live-O” uitgebracht, die perfect past bij de collectie, en er zijn betoverende visuals bij gemaakt.

Samenwerking met Kam-BU

De campagne met Kam-BU’s is niet per toeval. Deze opkomende artiest en klimaatactivist laat zich voor zijn muziek inspireren door UK rap, de rave-cultuur en zijn Jamaicaanse roots. Naast zijn passie voor muziek vind je Kam ook in zijn volkstuin of lokale groenvoorzieningen waar hij samenwerkt met de London Wildlife Trust. In “Live-O” worden deze twee aspecten van zijn identiteit verenigd tot een verhaal over avontuur en de kracht van muziek. Het nummer is een ode aan de ‘free party’-cultuur en festivals in de bossen.

Kam vertelt over de inspiratie achter “Live-O”: “Het is een rave-lied dat perfect past bij elk feest of festival en gemaakt is voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld en de wereld van muziek wil ontdekken. Het industriële geluid en slimme lyrics verwijzen naar wie ik ooit was en hoe de wereld er vroeger uitzag. Het is geschreven om op te bewegen: dansen geeft een gevoel van bevrijding en dat zal altijd zo blijven.”

The North Face NSE

The North Face NSE-collectie

De collectie bestaat uit vooraanstaande items, zoals het Dryvent Carduelis Jacket voor heren, de Seasonal Denali voor dames en twee nieuwe versies van de VECTIV Taraval. Deze gewaagde, rebelse collectie zal je zeker aanmoedigen om honderd procent jezelf te zijn.

Als je een van de eerste 30 XPLR Pass-leden bent die aankopen doet uit de collectie, krijg je zelfs een speciale NSE-editie vinylplaat van “Live-O”, de nieuwe hitsingle van Kam-BU, gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbaar plastic. Deze kan worden gepersonaliseerd met een set verzamelbare stickers om je eigen memorabilia te maken.

De gloednieuwe the North Face NSE Drop 1 is sinds maart verkrijgbaar via thenorthface.nl en in geselecteerde winkels van het merk.

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

The North Face NSE

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram